Târgu Mureş
25 Sep, Sunday
19° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Lesquina

Pentru că se afla pe lista meniul zilei, Restaurant Lesquina a fost cea de-a 6-a alegere a noastră.

Pentru că este vară și am nimerit acolo și într-o zi cu mult soare, meniul zilei l-am servit pe terasă, restaurantul fiind închis.

La niciun minut după ce ne-am pus la masă, o domnișoară ospătar a venit să ne ia comanda. Ne-am comandat 2 meniul zilei (o singură variantă) și anume: ciorbă ardelenească, ceafă de porc la grătar, cartofi prăjiți, salată de roșii, pâine inclusă și desert-înghețată. Am comandat și câte o sticlă de apă, la 0,33L, la prețul de 4,5 lei/sticlă.

În maxim 10 minute de la comandă, ciorbele noastre au ajuns pe masă, la fel și pâinea din partea casei. A fost bună ciorba, potrivit de caldă, gustoasă, în cantitate suficientă dar prea sărată! Sarea o mai poți pune în mâncare dar de luat din ea, nu.

IMG_1540

Al 2-lea fel de mâncare a venit la scurt timp după felul 1, câte o porție maricică de cartofi pai, o ceafă de porc făcută, bine, la grătar și o salată de roșii. Un felul 2 bun și sățios. O singură remarcă: dacă la mine carnea era potrivit de caldă, bine făcută și condimentată, în cealaltă porție carnea era rece. O ceafă de porc, la grătar, rece…nu este prea bună.

IMG_1548

După o masă copioasă, desertul a venit numai bine: două globuri de înghețată, în două culori, topping de ciocolată și frișcă. Trebuie să precizez că pentru a servi desert în cadrul meniului zilei, se plătesc 4 lei în plus.

IMG_1556

Un meniul zilei la Restaurant Lesquina bun, porții destul de mari, sățioase, un restaurant al căror preparate le recomandăm.

Vă pot spune că am mai mâncat la Lesquina, în restaurant, și am fost mulțumiți de aspectul acestuia, un local curat, aranjat, fără miros de mâncare înăuntru.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu 20 lei (cu desert inclus) sau 16 lei (fără desert inclus).

Recomandăm meniul zilei Lesquina-Restaurant & Lounge! Aflați ce puteți mânca mâine accesând, cu încredere, acest link http://www.meniulzilei.info/targu-mures/restaurant/l–esquina-restaurant-lounge

Comments (1)

  • Andrei

    Un mare minus pentru ca nu se intreaba daca vrei sa platesti cash sau card! Ni s-a adus nota si am vrut sa platim cu cardul, dar ni s-a spus ca nu se poate pentru ca a fost scos deja bonul de casa. In rest locul e dragut, aranjat, mancarea buna.

    reply

Post a Comment