Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Studio

O așa zi rece necesită un meniul zilei cald, chiar spre fierbinte, hrănitor și bun! După ce am studiat lista localurilor pe care trebuie să le mai vizităm, am ales să mâncăm meniul restaurantului Studio.

Localul este mare, spațios, compartimentat în mai multe spații. Lume multă nu a fost drept urmare nu ne-a fost greu să ne găsim o masă. La foarte scurt timp, o domnișoară ospătar a venit și ne-a luat comanda: două meniul zilei.

Meniul a fost compus din:

  • Supă de frecățele
  • Ciolan afumat
  • Iahnie de fasole
  • Varză murată
  • Desert

În nu mai mult de cinci minute supele noastre au fost aduse. Potrivit de calde, mai ales pentru o așa zi rece, cantitativ destulă, potrivit de condimentată, consistentă și bună la gust. Da, supa ne-a plăcut! 😀

IMG_7297meniul-zilei_studio

Debarasarea a fost făcută repede, felul doi venind în aproximativ cinci minute. Porțiile au fost măricele, fasolea bună la gust, condimentată bine. Carnea, ciolanul afumat într-una din porții a fost prea mic, bucata de ciolan a conținut o bucățică de carne și mai multă grăsime. Varza murată foarte bună!! S-a potrivit bine cu acest fel de mâncare!

IMG_7303meniul-zilei_studio

Desertul a fost adus la foarte scurt timp după debarasare, acesta fiind reprezentat de o budincă de…vanilie sau frișcă (domnișoara ospătar a spus că est un fel de budincă), cu topping de cireșe/vișin. Vă spunem că a fost cam cel mai bun desert (nu copt, nu la ambalaj), pe care l-am avut până acum la meniul zilei.

IMG_7305meniul-zilei_studio

Un plus pentru acest desert dar un minus pentru lipsa olivierei de pe masă și pentru ciolanul afumat dintr-una dintre porții.

Am mâncat bine la Studio, am plecat mulțumiți și cu foamea potolită. Ne-a plăcut meniul, ne-a plăcut pâinea proaspătă și mai ales desertul.

În local nu miroase a mâncare, este bine aerisit, puțin cam frig. Muzică era la TV, la volum potrivit, servirea a fost bună și ospătărița drăguță.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 14 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei.

Dacă sunteți în drum spre cartierul Tudor și nu știți unde să mâncați în această zonă, încercați meniul zilei la Restaurantul Studio!

Meniul zilei de mâine, și restul săptămânii, îl găsiți aici meniulzilei.info

Poftă bună să aveți!

Comments (2)

  • Nu pot spune ca sunt atat de atrasa de aceste feluri de mancare, insa din cateva vad sunt foarte tentante. Desertul clar este unul pe gustul meu, e un deliciu vizual, dar n-am nici indoieli legate de aromele lui.

    reply

Post a Comment