Târgu Mureş
11 Dec, Monday
-1° C
TOP

Review Meniul Zilei Taverna Diavolului

În acest sfârșit de săptămână am ales să mâncăm meniul zilei la Taverna Diavolului. Ne-a atras atenția acest restaurant de când s-a deschis și, de când au și terasă, interesul și curiozitatea au crescut.

Am servit masa pe terasă, fiind o vreme perfectă pentru asta. Când am ajuns noi, terasa era aproape plină, cu toate acestea nu am așteptat mai mult de 5 minute până când, o domnișoară ospătar, a venit la masă să ne ia comanda. La meniul zilei, astăzi, am avut (sau cel puțin trebuia să avem):

 • supă de pui cu găluște/tăiței de casă
 • ceafă de porc la grătar
 • cartofi țărănești și legume sote
 • salată de roșii cu ceapă
 • cremșnit

Supele au venit în aprox. 5 minute; am primit și pâine din partea casei. Porțiile au fost suficient de mari, a fost o supă bună, consistentă, potrivit de caldă și condimentată. Obiecția felului 1 este că nu am fost întrebați dacă vrem supa cu găluște sau cu tăiței de casă (așa cum scrie în meniu) ci ne-a fost adusă direct cu tăiței.

Altă obiecție este că nu ni s-a pus pe masă olivieră!

IMG_3049

IMG_3050

Debarasarea a mers repede, felul 2 a venit la fel de repede. Aici a venit surpriza: în meniu scrie –

 • ceafă de porc la grătar
 • cartofi țărănești și legume sote
 • salată de roșii cu ceapă

Buuunn…noi am primit totul în afară de cartofii țărănești care au fost înlocuiți de orez cu ceapă. A fost un felul 2 chiar bun, legumele gustoase și potrivit preparate, ceafa de porc bine făcută la grătar și condimentată iar orezul, cu toate că nu era în meniu, a fost bun.

IMG_3054

IMG_3055

Imediat după debarasarea a venit și desertul: câte o porție, micuță, de cremșnit. Trebuie să recunosc că ar fi prins mai bine dacă era bucățica mai mare dar, spre deosebire de alte localuri, ei au avut un desert bunicel și preparat, nu ambalat.

IMG_3064

IMG_3063

Am mâncat bine la Taverna Diavolului. Toate obiecțiile nostre au o rezolvare chiar simplă: instruirea mai bună a ospătarilor – să ne întrebe cum vrem supa să fie, să aducă olivieră pe masă, să ni se spună că meniul a fost puțin schimbat.

Terasa restaurantului este chiar plăcută, mare, cu o atmosferă relaxantă, muzică bună (Rock FM), la un volum chiar potrivit, au și un spațiu, mare, de joacă pentru copii. Nu am avut ocazia de a servi masă în interior, pentru a vă putea spune dacă miroase a mâncare dar, sperăm, că vom ajunge și vom reveni cu păreri. (sau poate ne puteți spune voi) 🙂

IMG_3069

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 14,99 lei.

Vă recomandăm să serviți meniul zilei la Taverna Diavolului, veți mânca bine! (să fiți atenți, totuși, să fie meniul anunțat)!! Vă așteptăm cu opinii!

Consultați meniul zilei pentru săptămâna viitoare accesând link-ul meniulzilei.info

Poftă bună!!

Comments (3)

 • Ovi

  Am servit de multe ori meniul zilei aici si nu s-a întâmplat sa fie schimbat meniul. Parca, totuşi daca bine tin minte odata a fost alt desert. Bineinteles, corect ar fi sa te anunte înainte. În rest mâncarea este buna, portii suficiente, raport calitate/pret bun.
  În interior nu miroase a mancare.

  reply
   • Ovi

    Nu se intampla foarte des dar aşa cum ziceam, normal ar fi sa te informeze…ceea ce nu se face.

    reply

Post a Comment