Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
5° C
TOP

Review- Night of Wine@Saga!

Seara de vineri ne-am dedicat-o Domeniului Coroanei-Segarcea, Saga Cocktails and Dreams fiind gazdele degustării a 3 vinuri prezentate, și anume: Tămâioasa Românească, Roze și Pinot Noir.

Fiecare vin a fost însoțit de o prezentare ca la carte și cu câte o recomandare gastronomică : pentru Tămâioasa Românească recomandarea este Fish&Chips, pentru Roze Chicken French (piept de pui pane în sos de lămâie) iar pentru Pinot Noir Pork Chot with Balsamic Glaze (cotlet de porc cu glazură de oțet balsamic). Toate 3 sunt niște vinuri bune, aromate mai mult sau mai puțin. Mie personal cel mai mult mi-a plăcut cel roze. Vi le recomand pe toate, veți vedea care vi se potrivește cel mai bine.

Fiecare prezentare a fost urmată de un moment artistic, Gențiana Ganea, chiar și în ciuda momentului în care tehnologia a dat greși pentru un scurt timp, ne-a făcut seara și mai plăcută, susținând un concert live.

Acest eveniment a marcat și deschiderea oficială a bucătăriei în Saga. O bere, un fresh, o cafea sau limonadă poate veni acum înainte, în timpul sau după ce mănânci o porție bună de paste sau un sănătos și sățios mic dejun. Este un meniu bine gândit, nu foarte stufos dar sigur delicios. Vom încerca și preparatele lor gastronomice, cu siguranță.

Terasa a fost plină, lumea s-a simțit bine, asta s-a văzut, vinul a fost degustat cu interes iar preparatele bucătăriei și-au făcut simțită prezența prin mirosul lor tare plăcut.

Țin să precizez că la final niciun invitat sau client nu a plătit participarea la acest eveniment, pentru Saga toți am fost invitați cu drag primiți!  🙂

Mulțumim Saga Cocktails and Dreams pentru invitație și vă dorim multă baftă cu bucătăria.

 

 

Post a Comment