Târgu Mureş
16 Sep, Thursday
21° C
TOP

Review – Valentine’s Day Romeo&Juliet

După cum ne-a obișnuit, Restaurant Privo și-a așteptat clienții, îndrăgostiții, într-o atmosferă plăcută, cu muzică live, decor tematic, simplist și un meniu special, bine ales.

Paharul de prosecco, notele de harpă și expoziția de fotografii a Irinei Bartolomeu, ne-au introdus în atmosfera tematică a serii Romeo&Juliet.

Multe suflete îndrăgostite au ales să își petreacă seara de Valentine’s Day la Privo, sala restaurantului fiind plină, un număr de 35 mese rezervate a câte două, patru sau mai multe persoane și un total de 120 persoane au fost răsfățate de ospătari, de Chef Martin White cu ale lui delicioase preparate și, nu în ultimul rând, de perfect asezonatele vinuri de top alese de priceputul sommelier, Marius Danciu.

Dacă anul trecut au fost 3 meniuri speciale, anul acesta a fost unul singur dar mult mai generos, mai special și gustor. Specialul meniu Valentine’s Day a cuprins un aperitiv rece – somon poșat și afmat cu mango și rodie, aperitiv cald – hribi în crustă de orez cu piure de sfeclă, rucola și sos dulce picant, fel principal – mușchiuleț de porc în crustă de coriandru, mousse de spanac și sos de vin, intermezzo – sorbet de căpșuni și mentă și un delicios desert – mousse de ciocolată albă cu jeleu de șampanie și zmeură.

Wine pairing-ul este specific restaurantelor de top, iar Privo cu ajutorul sommelierului ne-a arătat cât de mult se îmbină un preparat bun cu un vin bun. Asezonarea a fost, indubitabil, cum nu se putea mai potrivită: Lacerta – Sauvignon Blanc Reserva, Nachbil – Riesling de Rin, Corcova – Syrah și Basilescu – Busuioacă de Bohotin Dulce au reprezentat selecția de top pentru speciala seară de Valentine’s Day.

Preparatele au fost foarte bune, sosurile, legumele, carnea, condimentele ne-au amețit papilele gustative iar intermezzo și desertul ne-au îndulcit, categoric, seara. Porțiile au fost destul de mari reușind să satisfacă, sigur, orice pofticios sau gurmand.

Piesa de teatru Romeo&Juliet a fost o atracție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari iar melodiile de dragoste ale  Gențianei au scos la dans multe perechi îndrăgostite.

Decorul simplist, tematic, intim, ideea de servire personalizată, meniul special și asezonarea cu vinurile de top ale Cramei Privo, dorința și reușita de a oferii clienților servicii de o înaltă calitate au arătat toate că Hotel Privo și Restaurantul Privo își doresc, și reușesc, să fie cu câțiva pași înaintea multor restaurante din țară, nu numai din Tîrgu Mureș.

Mulțumim Hotel Privo pentru acest romantic Valentine’s Day și vă felicităm pentru încă un eveniment reușit! 🙂

Photo credit Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment