Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Rexo Lounge – Relax Zone

Pentru că la noi e obiceiul să te promovezi cât mai puţin , eventual să nu te promovezi deloc , ca să nu te găsească din greşeală careva… unele locuri placute sunt chiar greu de găsit…

Vineri seara după ce am rezistat în office fix 15 minute… am hotarat ca tusei mele nu-i face bine  fumul şi nici chef de bere n-aveam , aşa că la propunerea lui Cătă am decis să exploram cafeneaua cu bliard si un mic cazino Rexo.

Cafeneaua este exact la Fortuna, pe înfrăţirii , în staţia de taxiuri. Programul e non stop.

De afară pare un loc de cocalareală….  oarecum şi este.Dinăuntru… pfuuu… arată foarte bine. Probabil una din cele mai mişto gândite cafenele din oraş. Exact cum imi place, spaţios, aerisit, bine luminat şi intim. Se vede că cineva a plătit un arhitect ca să gândească ce e acolo.

La parter e barul, şi multe multe canapele…. pe o margine, pe Mijloc mese de biliard. e 22 de lei ora la biliard… cel puţin aşa am auzit.

La etaj sunt mese mai mici , mai intime şi oarecum mai izolate, în cazul în care vrei să te ascunzi. Ambianţa e super, deşi se fumează în local nu e fum. muzica e la volumul potrivit încât să nu te deranjeze…

Prezentarea produselor e super….  mi-am luat un  latte, care de fapt era un fel de frappe, dar arăta bestial… trust me că n-am făcut poze.

Să dău note şi explicaţii:

 • Locaţie: 4, deşi e bine situată, e în Tudor…  iar din unele capete de oraş e destul de greu de ajuns. În schimb vei găsi locuri de parcare întotdeauna pe la blocurile din jur…
 • Aspect: 5, după mine cea mai aspectuoasă cafenea…
 • Servicii: 3, Deşi amabili, vineri seara era o singura chelneriţă care trecea din an în Paşti şi nici bine n-auzea..
 • Gust: 4 , la cafea am fost impresionat…
 • Ambianţă: 4, e un loc unde poţi orincând să ieşi la o cafea , un vin , o poveste cu prietenii sau un bussines meet. Fara probleme se pretează pentru orice….
 • Preţ: nu sunt cele mai mici preţuri, o cafea pe la 5-6 lei, o butelie de vin pe la 25, o bere peste 5 lei, dar având în vedere locaţia e ok. În plus eu stau la 5 minute de fortuna, aşa că banii de taxiu acoperă diferenţa…
 • Impresia Generală: 4, în rândul cafenelelor mi se pare cea mai plăcută…  nici zanza nu e chiar aşa de arătoasă… în plus e mult mai aerisit aici.

cam asta despre Rexo, cine a mai fost?

cu bine

Mihai

 

Comments (9)

 • capdeafis

  Iti recomand si Caffe Artemis(e la cativa metri de Office). Arata foarte bine, preturi ok si in plus au bere afumata! :))

  reply
  • Sergiu

   La Artemis am fost cand era jos in 7 Noiembrie si arata chiar ok, au pastrat designul si ideea?

   reply
 • Sergiu

  :))) auzi la el… cafenea, de cand se baga biliard si aparate in cafenele? :))
  Poate gandim diferit dar eu nu cred ca un casinou sau sala de jocuri e o cafenea.

  reply
 • cata

  cred ca te-am vazut si luni/marti pe acolo…..se pare ca iti place:)

  reply
 • Dani

  Sunt din Cluj si am o întrebare am niște bunici aici aproape pe înfrățirii si eu am citit ca acest rexo este Lounge si întrebarea mea ar fi daca se si dansează ?

  reply

Post a Comment