Târgu Mureş
19 Oct, Tuesday
6° C
TOP

România neîmblânzită – Un film unic

Transilvania Film anunță lansarea în cinematografe a producției România Neîmblânzită, un proiect unic, de proporții uriașe!

 

Proiectul își dorește să dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, însă extrem de fragilă.

Cel care narează acest spectacol veritabil al naturii este unul dintre cei mai apreciați actori pe care îi are România: Victor Rebengiuc.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.

România neîmblânzită  este un film impresionant despre natura României care se lansează, în această lună, în cinematografe.

Demersurile de protejare a mediului continuă, astfel Auchan Retail România dă startul unui amplu și inedit proiect de responsabilitate socială ce are în centrul său filmul de lung-metraj, documentar ”România neîmblânzită”.

Auchan a decis să marcheze împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire a României printr-un proiect de anvergură, ale cărui acțiuni se vor desfășura pe întreaga perioadă a anului 2018.

Natura frumoasă din țara noastră este un motiv de bucurie pentru toți românii și implicit pentru cei 10.000 de angajați ai Auchan. Pornind de la acest adevăr, împreună, am decis să le oferim românilor un dar. Aceasta a fost motivația simplă de la care am demarat realizarea proiectului. Natura în mijlocul căreia trăim, dar pe care rareori o contemplăm, este fragilă. Stă însă în puterea noastră să o conservăm.
«UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT» – este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă pe care, în 2018, vă propunem să «o privim în ochi»

a declarat Ionuț Ardeleanu, Director general, Auchan Retail România.

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

În cinematografele din România, filmul va fi distribuit de Transilvania Film, iar premiera va avea loc pe data de 13 aprilie 2018.

Pelicula și-a făcut debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic, urmând ca, pe 9 mai, la Londra, să fie proiectată în cadrul unei gale la BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor, dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul.

Dragi iubitori ai naturii și ai ”localnicilor” ei, dragi cinefili sunt așteptați la film! 🙂

Sursă: transilvaniafilm.ro,  romanianeimblanzita.ro

Post a Comment