17 Jun, Monday
0° C
TOP

ROTR: Adwer + Reality Engine

Veniţi dintr-o galaxie îndepărtată, pregatiţi să facă o schimbare în privinţa distracţiei şi a muzicii Underground, Roboţii sunt pe poziţii şi te aşteaptă la cel mai mare event subteran din Transilvania.

În dorniţa de alăturare a mai multor persoane adepte a muzicii Underground, Robotii au trimis un mesaj zilele trecute. Acesta sună cam asa:

“Hai cu noi! Alătură-te şi interacţionează cu o comunitate globală de oameni pozitivi şi plini de energie. Mesajul este universal!”

Vineri 11 Noiembrie 2016, Roboţii ii aduc aproape pe Adwer şi Reality Engine, artişti multimedia de pe meleagurile ungureşti, respectiv cele americane.

Adwer (Adam Werderits) este un artist născut la Budapesta în Ungaria şi este unul dintre primii creatori ai muzicii electronice din Ungaria. A participat la diverse festivaluri de muzică electronică, printre care şi Sziget.

Reality Engine (Matyas Kelemen) vine de peste mări şi ţări, din New York pentru a activa energia prin bit-urile sale şi a pune Roboţii în mişcare. Acesta deasemenea a participat la marile festivaluri ale lumii şi se reîntoarce, dupa ce a participat în urmă cu mulţi ani la Festivalul Peninsula.

Locaţia evenimentului este “The Bunker”.

Biletele se pot procura la intrare, iar preţul unui bilet este de 20 lei înainte de miezul nopţii, iar dupa miezul nopţii  preţul unui bilet este 25 lei.

Enjoy Us!

Post a Comment