Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Să petrecem ca nişte copii (ce suntem)

În două zile intrăm oficial în anotimpul vara, anotimp ce debutează an de an 🙂 cu ziua copilului.

Această zi ar trebui sărbătorită cu mai multă sfinţenie decât ziua femeii, pentru că noi toţi suntem de fapt nişte copii, deghizaţi în adulţi, cu joburi sau alte accesorii. Însă spiritul e acelaşi ca şi la 7 ani, când te bucurai că ai terminat cu temele şi poţi să fugi afară la joacă.

Dacă se face un sondaj de opinie cu întrebarea “la ce vârstă ai încetat să te mai simţi copil” eu probabil o să răspund că încă nu am descoperit. Încă sunt copilul mamei, care poate fi făcut fericit cu o simplă ciocolată Kinder (de regulă Bueno).

Primii care au anunţat că vor să sărbătorească ziua copilului sunt cei din Office. Partea care surprinde plăcut, este cea în care ei prin party-ul acesta vor şi să strângă donaţii pentru casa de copii din Tirimia. Donaţiile pot să constea în absolut orice, de la o jucărie, la o hăinuţă, la ce vă lasă sufletul să daţi din casă.

Sună absolut minunat, aşa că hadeţi joi să lăsăm copilul din noi să zburde liber în incinta Office. Sper să fie şi muzică pe măsură, să retrăim pe acorduri vechi a la Veronica sau Sandy Bell :).

Fără să o mai lungesc, joi seara, 31 mai,  începând cu ora 9 seara, în Office, vă dau întâlnire la o petrecere de copii pentru acei copii nevoiaşi din Tirimia. Nu uitaţi să aduceţi cu voi o mică dar vă asigur importantă donaţie.

Ne vedem acolo!!!!!!!

Post a Comment