17 Jun, Monday
0° C
TOP

Safe House la Cinema City

Pentru ca deşi aş fi vrut să mă duc la Arta din păcate nu găseşti niciunde informaţii despre program , tarife, locuri. Facem noi o secţiune azi pentru Cinema Arta dar mai dureaza un pic….

Aşa că după o consultare cu internetul din ce filme sa alegem din  filmele de la Cinema City că aveam mai multe opţiuni…. “calul de luptă” sau “Man on The Ledge” am făcut compromisul să ne uităm la “Safe house” cu Denzel Washington… probabil my all time favorite actor.  Surprinzator Sala 2 în care se desfăşura filmul de la ora 20.00 era plina.

Despre Film:

 • E unul din cele mai proaste filme ale lui Denzel…. practic nici nu conteaza în film.
 • Filmul e ultra acţiune … puţin dialog şi exgaerat de previzibil. practic îţi zice la început că unul din doi e trădător şi e destul de simplu să te prinzi care.
 • sunt faine accidentele de maşină trebuie să recunosc că arată foarte realist.
 • Lipseşte magia lui Denzel…. discursurile celebre. stilul acela de împărăşi înţelepciune…  eu am avut aşteptări.

E un film mediocru…. de văzut în lipsă de altceva.

Si ma plang in continuare de lipsa Garderobei de la Cinema City. Eu vreau sa-mi las haina undeva…. nu pe scaunul de langa si nici cu ea in brate nu vreau sa stau.

Cat despre Denzel… this is what i’m Talking about:

 

Comments (3)

 • haina incape foarte bine SUB scaunul tau, stiu ca poate parea aiurea, da’ e curat acolo si nu te incurca deloc la picioare. Eu cel putin asa fac cand merg, asta daca nu am scaune libere chiar langa mine. E o improvizatie, as prefera si eu garderoba, dar functioneaza 🙂

  reply
 • Iulia

  Haina poate fi pusa pe spatarul scaunului din fata….nu il deranjeaza pe cel din fata pt ca spatarele sunt sufiecient de inalte

  reply

Post a Comment