Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
19° C
TOP

Săli de fitness – Out in gym

Vara ne bate-n poartă, temperaturile încep să crească, terasele sunt scoase în stradă, iar rochiţele şi hainele subţiri sunt scoase din şifonier. Poate greşesc, dar intuiţia îmi spune că e perioada aia din an în care lumea încearcă să-şi facă mai mult timp pentru a trece pe la sală. Prin “lume”, astăzi voi face referire doar la sexul frumos.

Pentru fete s-a dezvoltat în ultimii ani o adevărată piaţă în ceea ce priveşte fitness-ul  – tae-bo, pillates, zumba, aerobic, step aerobic, yoga etc – de toate pentru toate gusturile, astfel încât problemele de sănătate, greutatea sau condiţia fizică nu mai sunt acceptate ca scuze.

Domnişoarele se cam feresc de ridicat greutăţi, astfel în sălile tipice caută mai degrabă aparatele de cardio. Eu, personal, însă, mă plictisesc destul de repede pe aparate de gen aşa că am căutat ceva cât mai “interactiv”, unde să fiu motivată de activitatea celorlalţi atunci când “nu mai pot”.

În altă ordine de idei, fac apel la voi, fetelor, şi vă întreb… Preferaţi aparatele cardio sau antrenamentele de tip zumba, pillates, aerobic etc coordonate de un instructor? Preferaţi să faceţi acasă, în intimitate sau vă motivează mai degrabă să fiţi înconjuraţi de alţii care fac aceeaşi activitate? Şi mai ales, pe la ce săli aţi fost în Tg. Mureş? Care v-a plăcut cel mai mult, în special ca raport calitate-preţ? Ce sport practicaţi şi unde?

Eu am găsit o sală tare faină, despre care am să vă spun, dar mai întâi aş vrea să aud părerile voastre. 🙂

Pentru cele care se feresc de antrenamentele cu greutăţi din diferite motive, aveţi aici nişte mituri desfiinţate rând pe rând.

Comments (12)

 • Amany

  Personal, cel mai tare mi-a placut Steel Tonic de la Gold Gym. Aerobic cu folosirea de steppere si la sfarsit exercitii pe saltea !

  reply
  • mihai

   gold gym nu s-a inchis?

   reply
 • Varga Timea

  Prefer fitness extrem cu un antrenor bun la sala Retro Gym Targu Mures , si calitativ si la pret cred ca e cel mai bun din oras! De ce? pt ca aici ai rezultate !

  reply
  • mihai

   pfuuu asta e relaitva treaba pentru ca multe sali au antrenori buni. ne-ar ajuta niste cifre concrete totusi gen cat costa, pe unde e, program alea alea.

   reply
   • Andrea

    Mihai,

    Retro Gym e chiar langa piata Armatei, in capatul dispre gara. (Sorry de explicatia usor ambigua, daca te ajuta cu ceva, adresa este asta: Strada Ialomitei nr.24 Tg.Mures.)

    Abonamentul este de 90 de lei in fiecare luna. Poate parea un pret ridicat insa ei nu limiteaza intrarile (sedintele), ba chiar te incurajeaza sa vii cat mai des, ca sa ai un antrenament cat mai complet si eficient. Antrenorul, Agoston Moldovan (sau Gusti cum ii spunem noi) este foarte comunicativ, conversam des pe facebook despre antrenamente, motivatie, alimentatie si ne raspunde mereu la intrebarile pe care le avem. De asemenea, fetele de la fitness sunt deja un fel de comunitate, e o chestie faina care se intampla acolo.

    Aici e pagina de facebook cu mai multe informatii si cu oamenii pe care-i gasesti acolo de obicei.

    https://www.facebook.com/retrogym.tirgumures

    reply
 • Mie îmi place zumba, e un sport care nu te plictisește, dimpotrivă, îți pare rău când ora s-a terminat. Recomand OPTIM GYM https://www.facebook.com/optim.gym, zumba cu Andra 🙂

  iar dacă e primăvară e momentul optim pentru o cură de masaj, vă aștept!

  https://www.facebook.com/pages/masaj-terapeutic-reflexoterapie/121370164633433?ref=hl

  reply
 • Ioana

  Recomand si eu Optim Gym, zumba cu Andra. Merg de 3 luni si sunt super incantata. Abonament de 12 sedinte 60 lei 🙂

  reply
 • andraravve

  cel mai eficient este zumba si daca vrei sa slabesti si iti tonifici musculatura, in compozitia sa zumba are si miscari de maini de mijolc si picioare astfel le faci pe toate in una. Fara tras de fiare, greutati si foarte fain 🙂

  reply
 • Lorand

  Bună m as apuca de sala, mai mult pentru a slabi, ce sala îmi recomandați și dacă este un personal trainer mersi

  reply

Post a Comment