Târgu Mureş
12 Apr, Friday
20° C
TOP

Sandwich-uri

Eu sunt fan sandwich-uri … ştiu , nu pare dar dacă pot să mănânc le mănânc. Şi îmi place Ciabatta de nu mai pot….  Ştiţi voi pâinea aia italeneasca cu ceapă cumva făcută…. declicious!

Am dat ieri la micul dejun aşa pe la 11 pe la restaurantul Dona(cel care s-a deschis în loc de Leo în centru şi am constatat cu surprindere  ca la 6.5 lei mananci un sandwich absolut decent, cu piept e pui si bacon iar daca bei si o cafea langa functionezi absolut perfect cateva ore după.  Singura problemă ar fi că se mişcă atâta de încet fetele de acolo că am impresia ca luatul unui sandwich din frigider si împachetatul o fi ceva Rocket Science şi îţi trebuie şi ceva specializare pentru asta…

Dar ma gandesc ca or fi si alte locuri cu sandwich-uri / gustari ok si as fi tare curios sa aflu cam ce preferati voi si mai ales de unde. Puteti include si McDonald`s si KFC dar mă îndoiesc ca cineva poate să mănânce aşa ceva dimineaţa… sau cine ştie. So… unde mâncăm un sandwich bun?

Comments (5)

 • SanRyu

  – Poți manca sandwich-uri, si pe Boyai, la shaormerie, langa narghilea, putin mai jos, nu am mancat de acolo, dar stiu ca se fac…
  – Si de unde am mancat sandwich, si chiar a fost bun, este de la El Greco, langa Catedrala, pe dreapta, spre Universitati/Licee (Cornisa).
  – Mai este si la Tacco, in centru, acolo am mancat shaorma si e buna, si sandwich-ul cred ca trebuie sa fie bun, si nu e tare scump.

  reply
 • Delia

  In Zanza e cel mai bun sandwich ! 😀

  reply
  • Daniel B.

   subscriu, in Zanza ciabatta cu piept de pui cu ceva sos de rosii cu busuioc.. mmmm

   reply
 • Lia

  in piaf am mancat ceva sandwich tare bun….

  reply

Post a Comment