Târgu Mureş
23 Sep, Thursday
10° C
TOP

Şapte zile din viaţa lui Simon Labrosse

O altă zi, o nouă piesă de teatru! 😀

Darina şi teatrul LUNI, al clubului Green Hours 22 jazz- café prezintă “Şapte zile din viaţa lui Simon Labrosse”, un spectacol de teatru de  Elena Morar , după comedia scrisă de Carole Frechette, sub distribuția  Vlad Udrescu, Șerban Gomoi și Iolanda Covaci.

Ce au în comun un bărbat părăsit de nevastă, doi hipsteri, o femeie singură într-o cafenea, o vânzătoare de electrocasnice, un proprietar țâfnos, un cuplu upper class, o tipă obsedată de cursuri de dezvoltare personală și un poet negativist ?! Pe Simon! Ce vrea Simon de la ei?  Să le vândă ceea ce nici nu le trece prin cap să cumpere!

Simon este salesman-ul perfect. El este, în același timp, salesman-ul cel mai ghinionist. Este omul cu idei, idealistul la modul cel mai propriu, cel care scoate idei pe bandă rulantă, idei pe care nimeni nu le cumpără, deși cu toții, în străfundul ființei noastre, avem nevoie de ele. Trecem pe lângă Simon în fiecare zi.

Lumea ta se poate clădi sau se poate distruge în 7 zile.

Sau pe durata unui spectacol. 

O temă rar atinsă, 3 actori tineri, talentați într-o piesă din sfera comedie, la Restaurant Darina, sâmbătă 7 dec, la ora 19:00!

Intrarea este gratuită!

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0740-936.140

Post a Comment