Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

Sărbătoarea vinului și artei meșteșugărești

Ca în oricare an, luna octombrie ne aduce în oraș Sărbătoarea vinului și artei meșteșugărești!

Cea de-a XIII-a ediție începe din data de 24 oct. în Piața Trandafirilor-zona ceasului floral- unde îi vei putea găsi pe meșterii populari invitați din toate zonele tradiționale ale țării, invitații din Republica Moldova alături de reprezentanții jud. Mureș. Producătorii de vin, de mere, produsele de sezon-zacuscă, murături, dulcețuri și gemuri- pe toți/toate le vei găsi în corturile și căsuțele special amplasate în acest sens.

Parcul Municipal va găzdui începând cu data de 26 oct. concerte de muzică populară, ale unor trupe românești dar și concerte ale unor trupe din Italia și Ungaria!

Deschiderea va avea loc sâmbătă, 26 oct. la ora 17:00 cu un program folcloric. De la ora 20:00 până la ora 24:00, 5 trupe vor concerta pe scena Parcului Municipal.

Ziua de sărbătoare de duminică, 27 oct. începe la ora 16:00 cu un program folcloric iar de la ora 20:30 Aurel Tămaș, Animal Canibals (Ungaria) și Connect R & Band vor concerta pentru publicul prezent.

Programul desfășurat îl poți vedea aici!

Zilele de sărbătoare se vor încheia luni, 28oct. cu un concert Julio Iglesias, care vine pentru prima dată în Tîrgu Mureș!

Concertul bine cunoscutului artist va avea loc în Piața Victoriei începând cu ora 19:00. Intrarea va fi liberă!!

Un sfârșit de săptămâna plin, multe evenimente, concerte și vin bun, bun!!

Vă dorim distracție plăcută și să consumați cu moderație vinul românesc! 🙂

Post a Comment