Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
10° C
TOP

Scarlet Cafe, Piaţa Teatrului

La capitolul cafenele, oraşul nostru stă destul de bine, mai ales că majoritatea chiar arată bine, sunt îngrijite şi cochete.

Trendul pe care l-am observat, este că orice cafenea se deschide în ultima vreme, vine şi cu un meniu de mâncare, ceea ce acum un an doi, nu era la modă. Singurii care aplicau această politică erau Gallery Cafe, dar şi acolo abia recent au introdus paste şi salate, înainte puteam găsi doar aperitive.

Ideea este că mai nou orice cafenea se deschide, vine cu sandwitchuri şi altele. O recentă descoperire de-a mea este Scarlet Cafe situată în Piaţa Teatrului, care de fapt e fostul Incanto. Noul management a introdus, aşa cum vă spuneam că se practica mai nou (după modelul Piaf, Old City Lounge etc) şi mâncare. Dar ce mi-a plăcut în mod particular este că mâncarea e foarte interesantă. De exemplu bruschetele sunt de vreo patru feluri, salatele sunt bune (mai ales Hawai), se găsesc şi alte tipuri de mâncăruri sărate, dar nici cu desertul lor nu îmi e ruşine.

Ca şi atmosferă, noi ne-am simţit excelent la Scarlet, canapele comode, servicii satisfăcătoare şi muzică bună. Ce nu ne-a încântat în mod particular este că la 12 noaptea îşi închid uşile, fără posibilitate de prelungire. Dar una peste alta, mie mi-a plăcut, este cea mai recentă descoperire a mea şi deja i-am călcat pragul de mai multe ori.

Am ataşat câteva poze, să vă faceţi o idee, pentru cei care nu aţi ajuns încă :).

PS: cafeaua este excelentă şi merge foarte bine cu un sandwich cald la amiază.

Post a Comment