Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
3° C
TOP

„Scriitori la școală” – 2019: 10 autori se vor întâlni cu elevi din 6 licee din Târgu Mureș

În perioada februarie-mai, zece scriitori se vor întâlni cu elevi din șase licee din Târgu Mureș. Fiecare autor va conduce minim trei ore de literatură contemporană. Proiectul „Scriitori la școală” este desfășurat de Asociația Podium, printr-o cofinanțare din partea Administrației Fondului Cultural Național (AFCN), cu sprijinul companiei Reea, sponsor „hardcover” al  proiectului și al Ligiei Voro, sponsor „paperback”.

Autorii care au acceptat invitația sunt: Tudor Ganea, Márton Evelin, Elise Wilk, Gabriela Feceoru, Kali Ágnes, Vida Gábor, Alex Văsieș, Marin Mălaicu-Hondrari, Demény Péter și László Noémi.

După fiecare întâlnire a unui scriitor cu elevii, pe lângă fotografii și relatarea clasică a evenimentului, Miruna Lavinia și Szilágyi Panna, vor realiza un rezumat grafic. De asemenea, exista inițiativa unei serii de podcasturi cu fiecare dintre autori. Podcasturile vor avea o durată de 20-30 de minute și vor fi publicate pe YouTube și pe Facebook.

 

Le transmitem felictări celor care au inițiat aceasta serie de întâlniri si promitem să revenim cu detalii cand mai primim comunicate de presa.

Post a Comment