Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Scurte Sâmbătă

Azi e o zi super Lungă. În tot oraşul sunt petreceri , pe lângă cele obişnuite din Jazz si Office(Dj Kuki pune muzica în această seară), de exemplu, sunt şi o grămadă de evenimente.

Astfel în Temptation îl avem pe Vali Bărbulescu…. mai multe nu ştiu să vă zic dar amatorii genului sunt convins că acesta e locul unde o să va regăsiţi.

În Select Boutique vin cei de la RadioKiller. Se anunţă un super Glam party! eu de la ei ştiu o singură piesă care m-a disperat când conduceam până la mare şi după care am rămas cu sechele şi anume “Voila”

În Avi Cola e SUPER Party cu SCOPTER, SILVER BOY şi SHIVER. Chiar am avut curiozitatea sa le ascult muzica… la toţi 3. Nu-i rău… chiar nu-i rău! poate că mai degrabă m-aş duce în Avi decât in Select sau Temptations… numa’ zic.

Dacă sunteţi fani Rock turbat, Heavy metal, un fel de bataie de joc a muzicii  în Clubul VHR , fostul  bizzare, vin Loudrage şi Guillotine. Dacă vă place muzica în mod sigur nu vă plac ăstia, dar daca sunteti “roackeri” supăraţi pe viaţă… VHR 

“Dacă sunteţi fani rock si metal, în Clubul VHR , fostul Bizzare, vin astazi Loudrage şi Guillotine, amandoua trupe din oras. Deci rockeri, astazi e VHR.” – un rocker

Zanza anunţă o petrecere drăguţă “Flying Circus Party” muzică bună mixată de KUB_Beat b2b Menta , world music, breaks , minimal. Intrarea e 5 lei , rezervări aici  0265-250-359

Comments (5)

 • Tot astazi de la ora 19, Teatrul Studio, va pregatit piesa “Gaitele”.
  Mai multe informatii gasiti aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=158033467583858&index=1

  reply
 • Rocker

  Mai editorule, adica Mihai. Tu care vrei sa scrii despre posibilitati de a petrece timpul liber intr-o sambata seara, cum de poti folosi termene de “rock turbat” sau “un fel de bataie de joc a muzicii”? Aici NU SE SCRIE SUBIECTIV! Pentru opinii personale te rog frumos construieste-ti un Blog! Astfel acea parte a textului ar veni cam asa:

  “Dacă sunteţi fani rock si metal, în Clubul VHR , fostul Bizzare, vin astazi Loudrage şi Guillotine, amandoua trupe din oras. Deci rockeri, astazi e VHR.”

  Si sa stii ca am fost obiectiv. Daca esti curios despre cum gandesc eu despre muzica si ce numesc eu calitate sau batjocora, o sa fiu bucuros sa-ti scriu un mail. Next time be more careful at what you say!

  reply

Post a Comment