Târgu Mureş
21 Mar, Tuesday
8° C
TOP

Seara-noaptea 5 în 1! (Scena Piaf, Alternosfera, Zanza, Office, Muzee)

De-ar fi mai multe seri, nopți ca cea din 18 mai !

Așadar…vă povestesc mai pe scurt fiecare eveniment la care am fost : am început seara pe muzica lui Vizi, care a concertat pe scena Piaf de lângă Palatul Culturii. Tîrgumureșenii au ieșit cu mic, cu mare la terasă pentru a-l asculta.

De aici, ne-am dus fuguța la mult așteptatul concert Alternosfera  ! Interesant loc pentru acest concert au găsit organizatorii,  J’ai Bistrot! Sala Parking de la Teatrul Național i-a adunat pe toți cei care au ținut morțiș să îi asculte live pe membrii trupei. Mi-a plăcut tare mult că nu s-a fumat în sala concertului!! Bravoo fumătorilor! A fost un concert, într-adevăr, reușit! S-a dansat, cântat, s-a făcut pogo, s-a aplaudat pe bun merit ! Membrii trupei au reușit, și la propriu și la figurat, să zguduie pereții !! Un public tare fericit ! Mulțumim Alternosfera și J’ai Bistrot !

Mergem mai departe… Zanza ne așteaptă la petrecerea de 4 anișori  ! Pe scările care duc spre intrare, 2 domnișoare prezentabile își întâmpinau clienții cu șampanie !(ne-au “citit” că nu suntem de-ai lor și nu am primit) Eh…poze la “serbare” tot le-am făcut. Zanza și-a petrecut seara alături de mulții lor prieteni !

Următorii în lista noastră au fost cei din The Office Club ! Cei care au vrut să îl asculte live pe Marius Bațu și-au avut șansa. Interpretul și-a încântat publicul cu piese folk.

Ne-am încheiat seara cu o vizită la Muzeul de Științele Naturii și la Palatul Culturii. Cam sărac Tîrgu Mureș la capitolul muzee dar…

Voi pe unde ați fost? V-ați plimbat, ați cântat, ați vizitat muzeele?

Photos by Dorin Bonta

[AFG_gallery id=’3′]

 

Post a Comment