Târgu Mureş
28 Sep, Wednesday
11° C
TOP

Season Closing Party Carioca Club la Morpheus PUB

Ne-au adus probabil cele mai importante nume din ultimii 2 ani de pe scena muzicala electronica si nu numai  din Tirgu Mures, nume internationale precum Kraak und Smaak sau artisti de renume nationali precum Mihai Popoviciu.

Sezonul partyurilor la Carioca Club se apropie de sfarsit, sambata 25 aprilie incepand cu orele 22°° va avea loc ultimul party, sau cum spun ei petrecerea de inchidere.

Chiar daca este un eveniment marca Carioca Club evenimentul va avea loc in Morpheus PUB si nu in Carioca Club.

LINEUP:

BARAC

Probabil artistul roman care a inregistrat cea mai mare crestere in 2014-2015. Cunoscut in trecut pentru proiectul NoiDoi, Barac isi incepe proiectul solo in 2013. 2014 a fost un an foarte incarcat pentru talentatul artist care a fost vazut la pupitru unora dintre cele mai importante locatii: Fabric (London), Sunwaves (Mamaia), Guesthouse (Bucuresti),Concrete (Paris), Hoppetosse (Berlin), Midi (Cluj Napoca), Studio 338 (London), Ibiza Underground (Ibiza), Tenax (Florenta) si multe altele.

Gescu

Cu un stil de mixat calm si atent la detaliu, Gescu se dovedeste a fi si unul dintre cei mai versatili dj de scena din Romania, gig-urile sale variind de la warm-upuri si seturi lungi de after la cele mai importante evenimente din Romania, la seturi de main pentru evenimente din strainatate.

Saboar

Sound-ul lui Saboar poate fi descries ca groovy și emotional. Avand ca baza adânci rădăcini în techno, respectiv house imbina organicul cu electronic in calatoria sa muzicala.

https://soundcloud.com/prospett-podcast/019-prospett-podcast-saboar

Pach

Have fun si party hard! 🙂

Post a Comment