Târgu Mureş
16 Jun, Sunday
18° C
TOP

Select boutique Club – by Mihai, Follow up 19 Februarie

No bun, am fost. Am martori, nu ma puteţi acuza că nu am bunăvoinţă.

Deci să ne înţelegem. Diferenţele sunt minime între Temptations şi Select. Acelaşi target, acelaşi Gen. Eu dacă aş fi amator de astfel de petreceri nu ştiu ce aş alege.

Cătă cu părere de rău şi în Select eşti ca în Tren. Orice om care vrea ceva de la barul din club , sau încearcă să ajunga la aer sau toaleta invariabil se va freca de tine cel care vrei să dansezi. Dar există un plus, dacă vrei să iei o pauză poţi să ieşi ori pe culoarul de langă garderobă ori să urci la etaj. Cel puţin ai unde să te retragi, ceea ce e foarte ok.

N-am încercat cocktailurile cu părere de rău…. dar aşa a fost înţelegerea cu colega de viaţă.

Acum cateva chestii care nu mi-au placut. Între toţi oamenii aia bine îmbracaţi , era unu în trening. Foarte cool şi cu Hanorac. Adică şi eu mi-am luat o ţinută adecvată locului….

Bodyguards-ii nu mi-au insipirat aceeaşi încredere  ca în Temptations. Dar n-am avut probleme, doar ca păreau tare Fioroşi :). Oamenii, deşi erau majoritatea foarte ok  , mulţi cunoscuti dar printre cei ok erau nişte bădărani, cei care erau ţărani, erau ţărani adevăraţi. Scoşi direct din Atlasul de Mitocănie Urbană.

O sugestie din partea mea este ca în serile cu petreceri să se pună panglică şi să lase un număr limitat de oameni. Măcar aşa ştii ca poţi să asiguri confortul celor care sunt deja înauntru. Cum mai pleacă oameni, cum mai laşi câţiva în interior.

Şi erau foarte puţine scrumiere… efectiv greu găseam una să îmi sting ţigara.

Dar în Mureş ai doar două variante dacă vrei cluburi Glam. Select e una dintre cele Două.

Cu muzica nu mă pronunţ că eu chiar nu ma pricep, dar sunt convins că Dj-ul e foarte bun  ;).

Cam atât,

cu bine,

Mihai

Comments (5)

 • capdeafis

  mai e si Hipnotique un fel de… nu stiu exact ce :))

  reply
 • capdeafis, hipnotik e un fel de bar glam si atat, dar e un fel de semi glam. Se mai fac si acolo petreceri si nu poti nici sa tragi un partz fara sa deranjezi pe altu`. Ideei pentru ceva misto gasesti la tot pasul, cum zice si Mihai,dar problema tine de patroni.
  Cluburi care stiu eu sa fie gandite bine ca aspect/spatiu/etc au fost: Cuba(la vremea ei foarte misto, dar si acolo trebuia sa fi strateg sa poti dansa linistit pe sageata), Black Lord, Apollo si Gallery din Aleea care banuiesc ca va fi din nou deschis in vara. Toate au fost la un moment dat cluburi Glam, insa treaba a fost imputita pe parcurs(mai putin Cuba care nu a fost glam).

  reply
 • cyclon

  =))) … asta e articol platit ? … ai luat bani ca sa ii lauzi pe astia ?:)))) … eu ti-am spus ca si in Select e ca in vagon … acum te-ai convins si tu 😀 … ai mai scris cateva lucruri interesante pe-acolo .. de exemplu si eu l-am remarcat pe ala cu treningul, iar ideea cu limita de oameni ar fi ok … dar mint ca merg sus la casino, si tot intra in club pana la urma :)))

  reply

Post a Comment