Târgu Mureş
18 Sep, Saturday
13° C
TOP
semimaraton Gravity

Semimaraton Gravity

In acest weekend va fi o mare fugareala in padurile de langa oras. Sambata la ora 12 se da startul la prima editie a semimaratonului Gravity.

Trail running e un sport foarte fain, eu m-am indragostit de el anul acesta in primavara cand am fost la crossul memorial Szasz Albert. Este mult mai fain decat alergarea pe asfalt sau la stadion pentru ca alergam in padure sau pe munte. E si mai dificil pentru ca exista diferente de nivel mari si e mult mai tehnic decat alergarea pe plat.

Am observat si doua beneficii de cand practic acest sport. Este mult mai obositor daca alerg o ora in padure decat daca ma dau o ora cu bicicleta, deci e mult mai eficient. Si un mare plus fata de ciclism este ca spatele nu sta drept, chiar si muschii spatelui sunt miscati in timpul antrenamentului cea ce e foarte benefic daca aveti probleme cu spatele.

Mi-am comandat niste pantofi noi chiar inainte sa fie anuntat concursul si am avut noroc ca au ajuns foarte repede. Am inceput sa alerg mai mult si astept cu nerabdare weekendul.

Ne vedem la start!

Mai multe informatii gasiti pe situl concursului sau pe facebook.

 

Post a Comment