Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

Seminar InvestClub Mureș

O nouă sesiune InvestClub Mureș  se anunță!! 🙂

Miercuri, 22 martie 2017, începând cu ora 19:00 la Hotel Privo sala Traffic  sunteți așteptați la un nou seminar susținut de Lect. dr. Ovidiu Spatacean de la Universitatea Petru Maior și Nicoleta Alexandra Szakacs, Analist SSIF Goldring.

Tema seminarului

Guvernanța corporativă și protejarea intereselor investitorilor – o analiză critică la granița dintre aspirație și realitate.

Conceptul de guvernanță corporativă presupune o comunicare eficientă cu investitorii companiei. În centrul acestui concept se regăsesc principii și valori fundamentale precum: transparența, integritatea raportărilor financiare sau tratamentul nediscriminator al acționarilor minoritari. Seminarul își propune să abordeze, printr-o analiză critică, aspecte esențiale referitoare la bunele practici de guvernanță, care ar trebui să capteze un grad ridicat de interes din partea investitorilor, atunci când își fundamentează deciziile de investiții.

Identificarea și analiza semnalelor în legătură cu care investitorii ar trebui să rămână vigilenți, rezultând din raportările financiare, dar nu numai, constituie de asemenea o provocare pentru participanții la seminar.

Participarea la acest seminar este gratuită! 🙂

Post a Comment