Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

Serialul terasele (jenante) din weekend continuă

Anul acesta, mai mult ca niciodată, am fost duşi cu zăhărelul, de către vremea capricioasă, care a avut o mulţime de toane, şi s-a răzbunat pe noi.

Se pare totuşi că şi-a revenit, şi aparent vara e oficial aici (cel puţin pentru moment), după lungi şi răbdătoare rugăminţi.

Şi pentru că a venit vara(bine îmi pare, de bucurie poate plantez şi vreo floare) am decis să continui cu terasele din weekend. M-am angajat să trec pe la toate terasele şi să vin cu o impresie despre fiecare.

Am fost ieri la Casa de Oaspeţi a Primăriei, şi treptat, ajung să cred, cum zicea şi Mihai la un moment dat, că noi avem o karmă, de ai face pe toţi să îşi dea cu firma în cap, atunci când le călcăm pragul. Despre aspectul terasei, am un sigur, dar suficient de cuprinzător cuvânt şi anume haaaaoootic :). Totul e alandala aranjat, nici un d-zeu nu au. Buuun… pentru că eram mai mulţi, am găsit o masă mai mare, undeva într-un colţ. Mesele sunt din fier, scaunele din lemn,  banale, absolut nimic ieşit din normal, care să mă facă să le dau cât de cât o şansă. Cireaşa de pe tort constă în servire, care nu a venit deşi am stat acolo aprox 15 minute. Şi de adăugat că, am mers până la bar, şi am rugat persoana de acolo să trimită pe cineva să ne ia comanda, lucru care nu s-a întâmplat. Şi uite aşa, am abandonat ideea de a consuma la super terasa lor, care nu o să mă mai vadă vreodată pe la ei.

Sunt nişte nepăsători, şi dacă ştiţi voi despre terasă mai multe decât mine, vă rog să share-uiţi, să se afle care e problema lor. Poate există o explicaţie logică, pentru care nu au ajuns să ne servească.

Sper totuşi să mă integrez şi eu până la urmă, undeva în weekend, pentru că în ritmul acesta, o să trebuiască să mă duc cu terasa de acasă :P.

Comments (4)

 • Cata

  Te-a invitat “primaria” undeva ? .. atunci nu esti oaspetele ei … nu astepta sa fi servit :))

  reply
 • Anca

  – la Pescarus…in Weekend…jale la servire….un tinerel nestiutor…nu cunostea nici un produs din meniu, sa-ti poata explica ce si cum, plus de asta “nu recomanda” unele produse..bine pt noi, urat pt terasa.
  – cand trecea pe langa masa noastra ( de cel putin 6 ori) calca pe suportul umbrelei si totul tremura de zici k pica pe noi…
  – in schimb muzica live…buna…bravo baietilor

  reply
 • Dani

  Se pare ca toate terasele din weekend sunt sub orice crtiica !
  Terasa Eden: aprox 10:30, mai era o singura masa ocupata si o chelnerita(cica), in 15 minute s-a dus de vreo 3 ori pe la cealalta masa si nu si-a facut timp 1 minut sa ne dea si noua meniurile.

  reply
 • ana

  La Eden mi se pare cel mai ok.

  reply

Post a Comment