Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

Sesiune evaluări educaționale

Centrul educational Yaya Learn & Play  organizează în perioada 1-2 septembrie 2017 o sesiune de evaluare educațională a copiilor și tinerilor, la sediul din Yaya Learn & Play (Bulevardul Cetatii, nr.27) pentru a identifica si valorifica potentialul acestora.

Metodele de testare utilizate sunt calibrate pe etapele de dezvoltare educationala ale copilului, incepand cu prescolari cu varsta minima de 2,5 ani pana la 7 ani, elevi de invatamant primar si gimnazial, dar si liceeni cu varsta de peste 14 ani (ale centrului de Assessment Yourway).

Testele sunt facute pentru etape de varstă: pentru prescolari (între 2 ani jumatate si 7- evaluare cognitiva; peste 5 ani – evaluarea creavitatii); pentru elevi (peste 8 ani – evaluare în vederea maximizarii potentialului; peste 14 – evaluarea vocationala) si pentru liceeni (peste 14 ani – evaluarea diverselor tipuri de inteligente)

Mie mi se pare foarte bună initiativa aceasta! Este ceva foarte folositor pentru participanti, deoarece  au oportuniteatea de a se cunoaste pe sine un pic mai bine 🙂

Puteti contacta echipa Yaya Learn & Play  la telefon: 0748 084837 sau la adresa de mail: contact@yayaplay.ro

Post a Comment