Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Shiraz

Într-un final am ajuns şi eu in Shiraz dupa ce se pare că am trait degeaba prin Târgu Mureş. Oficial pentru mine e unul din cele mai mișto locuri din oraș.

Despre Locație: Pe strada Republicii nr 29, exact langă sensul giratoriu la care cobori de la căminele Studențești, pe dreapta cum mergi spre centrul orașului.

Se intra într-o curte interioară și acolo o sa vedeți o casa cu două etaje. La primul etaj incepe cafeneaua. Ceea ce mi se pare foarte fain la shiraz e ca efectiv arată ca o casă de locuit. Am auzit ca Andreea chiar a locuit în acea casă.

Clubul/cafeneaua e foarte strâmt.. cu scara interioara, bar mic, multe canapele, mese. e ca un mic labirint cu camere care se vede ca au fost gandite pentru locuit. Baia de la etajul doi are și cadă ! Dar arată foarte bine și are un aer foarte familial.

Din ce am observat oamenii se cam cunosc pe acolo , dar majoritatea sunt tineri , media de varsta pare sa fie in jur de 23-25 de ani. Un aer foarte chic, tineresc…

Dacă tot zicem shiraz , zicem cassa 3 căci se pare ca sunt trupa de casă ( de pe facebook stiu). Faină trupă , faină atmosferă iar ideea sa ai o trupă live in camera mare mi se pare de departe cea mai bună rețetă pentru un chef de succes. Iar finalul apoteotic cu chitariștii in mijocul populației… un \m/ pentru asta !

să dau și niște note:

  • Locație: 3, cam departe de centrul orasului,  deși nu e în centru în timpul zilei si chiar seara e greu sa găsești loc de parcare
  • Aspect: 3,5 plăcut dar cam vechi, uzat și îmbâxit de fum.
  • Servicii: 4 nu e cine știe ce , dar ești servit ok.
  • Ambianță: 4, o atmosferă foarte faină, oameni super ok, are un aer asa boem. Dar daca ai peste 30 de ani sau sub 20 cam greu te integrezi in atmosferă sau în mulțime.
  • Pret: 3, nici prea prea , nici foarte foarte. ca orice cafenea sau club din oraș.
  • Impresia generală: 4, un local foarte fain pentru studenți. probabil cel mai targetat pe studenți din toate care le-am văzut în oraș. E un loc pe care îmi pare rău ca nu l-am găsit mai repede. e peste ce am văzut în backstage sau Jazz. păcat ca e așa de mic.

Voi ați fost în  Shiraz? v-a plăcut? cum e dacă mergi mai des?

Intrati pe contul lor de facebook ca să vă faceți o idee despre atmosferă aici

cu bine ,

Mihai

Comments (2)

  • cred ca m-as putea muta acolo, sa stau macar o saptamana 🙂 Si cei mai frumosi barmani si barmanite te servesc, deci e o placere sa mergi acolo. Iar desenele de pe peretii sunt chiar foarte faine. Cat despre atmfosfera, daca nu ati fost macar la un concert Cassa 3 acolo…nu aveti de unde sa stiti ce ati ratat 🙂

    reply

Post a Comment