Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Și a fost atât de dulce…

La ora 12, un pic prea casual îmbrăcate, în decorul auriu al cofetăriei La Crema, eram prezente la inaugurare. Cu ochii mari încercam să nu scăpăm din privire prăjiturile atent aranjate din vitrină.  Arătau atât de bine încât și cel mai mare cârcotaș ar fi cedat tentației.

Cofetăria își propune să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, folosind pe cât posibil numai ingrediente naturale, adică fără prafuri de ouă, etc., cu fructe ce nu au fost înainte înghețate și cu o gamă largă de produse: prăjituri tradiționale și franțuzești, torturi pentru diverse evenimente.

S-a tăiat panglica, s-a filmat, s-au făcut poze și bineînțeles s-a mâncat.  Alegerea a fost în schimb cea mai grea. Am fi mâncat și aia, și aia, parcă un pic și din aia.  Ne-am lipit degetele de vitrină încercând să ne hotărâm. În final am ales cele mai delicioase prăjituri. Și ne-a părut extrem de rău că nu le-am putut termina. Oricum glicemia a depășit cu mult valorile normale.

Progamul cofetăriei este, din ce am înțeles următorul:

 • Luni- Joi: de la ora 8 la ora 21
 • Vineri și Duminică: de la ora 9 până la ora 17
 • Sâmbătă e închis.

Cofetăria „La Crema” o găsiți  pe strada Revolutiei,  Nr 2, pe partea cu Poșta, lângă magazinul FCM-ului, cum mergeți spre 7 noiembrie dinspre Catedrala mare.

Am putea vorbi extrem de mult de cât de bine am fost primite, și cât de bune au fost prăjiturile, dar mai bine lăsăm pozele să vorbească în locul nostru, și pe voi să mergeți să le gustați!

O zi dulce!

Fetele de la outinmures.ro

P.S: poze găsiți pe pagina de facebook, adică aici

Comments (4)

 • MACosmin

  Excelent articol 🙂

  Am aflat din el esenţialul,
  şi am salivat la pozele făcute 😛

  Cândva curând vreau s-ajung şi eu pe-acolo să gust din prăjiturele 🙂

  reply
  • Mă bucur că ți-a plăcut articolul 🙂
   Sper să-ți placă și prăjiturile dacă ajungi să le guști 🙂

   reply
 • Ina

  Buna, dupa ce am vazut articolul tau, am mers special sa vad daca intr-adevar acele prajituri sunt reale 🙂 si daca sunt atat de bune precym spuneai… si am avut placuta surpriza sa aflu ca exista in sfarsit o cofetarie care sa aiba prajituri ” cu gust”!! Sincer vi le recomand la toti!

  reply
  • Mă bucur că ți-au plăcut prăjiturile, și chiar sunt ”cu gust” 🙂

   reply

Post a Comment