Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Şi ce ne-am mai petrecut…aşa ca la un an!

Pentru că fiecărei tăieri de moţ îi stă bine să fie sărbătorită cu prieteni, asta am făcut şi noi marţi. Ne-am adunat prietenii în Old City Pub şi am sărbătorit un an de Outinmures.ro!… Şi ce-am mai sărbătorit!!!

Bianca Sima ne-a făcut un cadou extrem de dulce… un superb tort… bun, bun!… aşa cum numai ea ştie să facă! Prietenii noştrii de la Puzzle Shop.ro ne-au adus premii de dat şi trebuie să le mulţumesc şi pentru cele două puzzle-uri de la concursul cu gaşca, pe care gaşca numită Colţu’din Office l-a cîştigat! Unul din puzzle-uri a fost făcut tot atunci la lumina telefoanelor mobile, că aşa-i protocolul în Old City Pub, după o anumită oră încăperile devin tot mai întunecate! Pentru restul de mulţumiri îi las spaţiu mai jos lui Mihai, eu vă mai spun despre party 🙂

Le mulţumim şi băieţilor de la  Bergenbier care sunt întotdeauna alături …  foarte aproape de evenimentele din Old City şi alături de noi. Şi lui  Adi Coco de la Cocographic.ro pentru că  ne-a facut poze :). Le puteţi admira pe pagina de FB a MuresNews.ro

După ce ne-am aşezat susţinătorii la mese,  Mihai a pus mîna pe microfon, emoţionat,  a început să ne povestească aşa în mare despre ce înseamnă acest site. Păcat că nu avem înregistrat troll-ul pe care îl făceau prietenii lui… foarte tare! Şi chiar dacă i-am spus că nu vreau să vorbesc la microfon, că am venit să mă distrez,  nu să vorbesc, nu am scăpat nici eu şi nici ceilalţi colegi  de partea cu vorbitul. Apoi, Dj… muzică!

Am avut şi un concurs de băut bere cu paiul. Doritori au fost suficienti… Ce vă mai place berea! Şi premiaţi cu puzzle-uri!

S-a băut, s-a povestit, s-a dansat… Party people! Apropo, dacă aveţi cumva înregistrări cu Mihai după o anumită oră din noapte, sunteţi rugat să ni le trimiteţi,  să râdem şi noi!

Vă mulţumesc tuturor celor care au venit să ne fie aproape la această aniversare! Mii de mulţumiri!!! Urmează un nou an, mai multe provocări, şi sperăm să fim tot mai buni şi împreună să creştem tot mai mari!

Au mai scris pe această temă Sorin Patriche şi MuresNews.ro.

Comments (3)

  • Eu va multumesc pentru prietenia pe care mi-o aratati!

    reply
  • Super petrecere. La multi ani inca odata…
    Anca… daca te rog linkul catre torturi e asta:
    http://www.ispitedulci.ro/ cel pe care l-ai pus e blogul de bucatarie. Ti-as fi recunoascatoare daca ai schimba linkul. Multumesc.

    reply

Post a Comment