Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
3° C
TOP

Review Simple

Știm că s-a deschis de anul trecut, mai exact din vară (august) dar noi numai astăzi am reușit să le trecem pragrul. Astăzi am decis să încercăm preparatele celor de la Simple!

După cum știți (și dacă nu știți vă spunem noi), Simple este un micuț restaurant care își așteaptă clienții cu preparate gustoase, sănătoase și bune. Este un restaurant care se bazează mult pe legume, mâncare raw vegan, supe creme, salate, fresh-uri și chiar deserturi, care credeți-mă, arată binee…și bănuiesc că sunt foarte bune!

Localul este micuț, are o capacitate de 12 locuri și 4 mese dar, din ei se bazează mai mult de serviciul de catering.

Când am ajuns noi, în jurul orei 15:30, vitrina cu preparate era cam goală, în dreapta este o vitrină mică goală de tot și cam murdară…și…un frigider pentru băuturi stă gol goluț în micul restaurant doar așa…de decor? Aici trebuie acordată puțină atenție. Acea vitrină și acel frigider…

Întreaga bucătărie este la vedere, poți vedea tot procesul de pregătire al mâncării tale.

La a noastră primă vizită am ales un meniul zilei și ceva la alegere (mai mult sau mai puțin). Meniul zilei a fost format din:

   • supă cremă de țelină cu crutoane
   • salată Orange cu piept de pui

și varianta vegetariană

   • supă cremă de țelină cu crutoane
   • salată Orange cu tofu

Păi…am vrut ambele variante dar…piept de pui nu mai aveau. Am ales supa și o salată cu feta și pentru că la ora 15:30 nu mai aveau pui în restaurant, am ales un wrap vegetarian cu feta.
Au trecut cam 10 minute până când ne-am putut lua supele, salata și wrapul. Chiar dacă eram acolo, până nu au mai făcut câteva salate pentru comenzi, nu s-au apucat de comanda noastră…Nu știu ce să zic…

Supa cremă de țelină nu a avut crutoane, nu mai aveau…dar am primit o jumătate de baghetă cu semințe în locul acestora (nu este același lucru dar na…). Supa a fost bună, caldă potrivit, condimentată bine, aromată, consistentă și suficient cantitativ.

IMG_8191-simple-mures

Salata am primit-o într-o caserolă la fel ca cele în care se face livrarea… Oare nu se poate pune în alt recipient dacă mâncarea este consumată în restaurant? Nu…nu este ok să mănânci acolo dintr-o caserolă de plastic… Salată a fost suficientă cantitativ, dressing-ul bun. Se putea pune mai multă feta!!

IMG_8200-simple-mures

Lipia wrap-ului nu a fost suficient de prăjită, este mult mai gustoasă dacă este puțin mai mult prăjită!! Cantitativ a fost suficientă și a fost bunicică.

IMG_8205-simple-mures

A fost un meniu bun la gust, sănătos și cantitativ suficient. Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 15 lei. Meniul nu are inclus desert!

În local miroase a mâncare dar nu foarte tare, este curat, liniște și au pe fiecare masă câte un flacon mic de antiseptic Touch pentru mâini.

Servirea a fost cam înceată iar personalul, hai să spunem că se poate să fie puțin mai amabil.

Dacă se rezolvă cumva problema cu frigiderul mare gol și cu acea vitrină mică, goală și murdară ar fi mai drăguț!

Micul Simple pregătește clienților, la cerere, și platouri speciale (de sărbători, evenimente speciale), au o gamă largă de cupcake-uri care arată foarte bine și au niște torturi raw vegan de îți lasă gura apă!! Încercați-le pe toateee!! 😀

Vă recomandăm să le treceți pragul sau să apelați la serviciile lor de catering.

Poftă bună la mâncare sănătoasă să aveți! 🙂

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    Simple

 • Strada Bolyai, nr.3/2, Tîrgu Mureș
 • 0365 430 787
 • Luni-Vineri: 09:00-18:00

Comments (2)

 • Mar

  Foarte frecvent se intampla ca dupa ora 14.00 sa nu mai fie la felul 2 decat salata. Supele sunt foarte bune, dar crutoanele…atunci cand sunt, sunt luate din tava cu mana goala (adica fara manusa) si puse intr-o caserola mica. Eu le-am refuzat de fiecare data. Cam toata mancarea e preparata fara manusi, ceea ce nu e chiar ok… .
  La inceput aveau recipiente mai frumoase pentru mancare, probabil financiar nu isi mai permit. In rest e buna intentia lor 🙂

  reply

Post a Comment