Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Smida Jazz Festival

Credeai că s-a scurs vara? Că după Airfield Festival, Electric Castle sau Untold tot farmecul petrecerii a trecut? Ei bine sezonul festivalurilor de vară e departe de-a se fi incheiat.

În perioada 19-20 August,  la poalele Munților Apuseni, în inima Ardealului are loc festivalul internațional de muzică jazz, Smida Jazz Fastival, eveniment care are ca scop îmbinarea armonioasă a muzicii jazz cu frumusețile peisajelor Munților Apuseni.

Aflându-se   la prima ediție, Smida Jazz Fastival este deschis publicului larg, atât pentru cei care vor să aibă parte de relaxare și de contemplare, cât și celor care vor să simtă ritmul muzicii. Deasemenea fiind un festival  la început, acesta se va desfășura pe durata a două zile, iar intrarea va fi liberă, urmând ca pe viitor, la următoarele ediții să se extindă pe durata a trei-patru zile, cu acces pe bază de bilete și abonamente.

Evenimentul va avea loc în satul Smida din județul Cluj, în Parcul Natural Apuseni , iar toate concertele vor avea loc în aer liber. Stiluri de jazz inovative, interpreți de jazz internaționali sau din țară, artiști locali, vor însufleți aceste două zile, împreună cu diverse activități si surprize care sunt rezervate iubitorilor de Jazz și nu numai.

Artiștii care vor menține atmosfera sunt:  Ilhan Ersahin’s Istambul Session, Studnitzky Quartett, Loop Doctors, Uptake Quartet, Sebastian Spanache Trio, Arcuș Trio, Exit Oz, Essential Notes . Așadar cadrul în care vor avea loc cele opt concerte și diversele activități în aer liber este cu adevărat captivant, asigurând o atmosferă unică și memorabilă.

Satul Smida este situat în comuna Beliș, județul Cluj și se află la o distanță de aproximativ 90 de kilometri de orașul Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu mult drag.

Post a Comment