Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
34° C
TOP

Spiridușii caută Moș pentru copii

Spiridușii caută Moș pentru copii este un proiect foarte drag mie, preferatul meu din vremea când făceam parte din Rotaract Tîrgu-Mureș Transilvania. În prezent, deși viața m-a implicat în alte proiecte, mă întorc cu drag la cel cu spiridușii pentru a vă povesti despre el.

În pragul sărbătorilor de iarnă, membri clubului vă cer ajutorul pentru a putea aduce o mică bucurie copiilor din localitatea Ațintiș, județul Mureș.
Dorim ca Moș Crăciun să ajungă și la ei, astfel, spiriduşii, publică scrisorile lor către “Moșul” iar voi vă alegeți scrisoarea și deveniți Moș Crăciun pentru acel copil!

Această acțiune se va desfăsura în perioada 25 NOIEMBRIE-16 DECEMBRIE 2019, timp în care Clubul Rotaract Tîrgu Mureș Transilvania se va ocupa de colectarea cadourilor.

Dragi Moşi, ţinem să precizăm că, în cazul cererilor prea “pretențioase”, cadourile se pot alege cu aproximație și nu este necesară alegerea lor cu exactitate.

Pentru a evita unele probleme și pentru a nu primi același cadou de la mai multe persoane vă rugăm respectuos ca în momentul în care v-ați decis să alegeți o scrisoare și să deveniți Moșul acelui copil să lăsați comentariul “Moş găsit” la poza scrisorii respective.

Pentru copiii claselor 0 şi I, spiridușii i-au ajutat să scrie scrisorile către Moșul, de aceea nu veți regăsi în scrisorile lor un scris specific de copil.

Pentru informații suplimentare și pentru livrarea cadourilor vă rugăm să ne contactați personal la numerele de telefon:

Ana-0740253374
Sergiu-0754368629
Alice-0755084817

Sărbători Fericite!

Post a Comment