Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Sportivi nu doar pentru o zi!

Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Dar puteți să ajutați și voi. Dacă vă place mișcarea și sportul, atunci dați o fugă sâmbătă la Platoul Cornești.

De la 08:30 vă așteaptă un program foarte variat și interesant cu prezentare de dans modern, un concurs de alergare pentru copii, Doru Dorobăț va vorbi despre nutriție și despre ora de nutriție în școli și cât este de importantă este aceasta. Pe urmă, un concurs destinat tuturor categoriilor de sportivi, amatori și de performanță, o alergare pe pistă ( 5 ture cu diferite probe sportive), un total de 6, 65 km alergare plus câteva exerciții fizice, o să fie prezentări de arte marțiale și Kangoo Jumps. După toate aceste probe va fi servit un gulas tradițional. La final, va fi un antrenament mai intens cu cei de la T-Gym din Cluj Napoca.

Toti cei care vor să participe sunt rugați să ia legătura cu Vér Ervin sau cu Andrei Săcălean.

Taxa de înscriere nu există, dar cei care vor să participe la concursuri sunt rugați să doneze un minim de 10 RON în urna Asociației 1leu.org “Alerg pentru spitalul copiilor”.

Înscrierile la alergarea simbolică se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook: Andrei Săcălean sau Ver Ervin.  🙂 

Post a Comment