Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
6° C
TOP

Stand Up Comedy cu Ady Bobo în Jazz

În general când aflam că se organizează show-uri de stand up comedy la noi în oraş, primul gând ce îmi răsărea era : oare cine vine…Bordea, Micutzu,Pârcălab sau Teo,Vio&Costel? Am redus gama de comedianţi la ei, probabil pentru că sunt cei mai bine cotaţi dar şi foarte prezenţi în online.

Ei bine, mai sunt şi alţi băieţi (şi fete, dar nu în cazul de faţă) care fac stand up comedy. Şi mă bucur să pot să îi promovez şi pe aceştia. De Ady Bobo nu am auzit până acum, deşi aparent a câştigat Festivalul de Satiră şi Umor din 2010. Eu nu îmi amintesc de el, poate nici voi, dar avem împreună ocazia să îl (re)vedem live la noi în oraş.

Acelaşi Ady Bobo susţine că e strănepotul lui Ion Creangă, iar anul acesta şi-a îmbogăţit palmaresul câştigând  Locul 3 la Festivalul Naţional de Stand up Comedy. Pentru a ne lămuri cât de uşor ne poate pune un zâmbet pe faţă, îl găsim joi 17 octombrie începând cu ora 21.00 în Jazz. Preţul unui bilet este 10 lei cu Studcard şi 15 lei fără. În calitate de mare amatoare de stand up comedy îi urez multă baftă şi vouă distracţie plăcută :).

 

 

Post a Comment