Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Stand Up Comedy cu Raul & Natanticu@ Saga!

Ne-am obișnuit să râdem mult și des! Așa vrem să continuăm iar localurile tîrgumureșene ne întrețin umorul! 😉

Un alt epison de stand-ul comedy se ivește la orizont- Stand-ul comedy ci Raul & Natanticu la Saga Cocktails and Dreams!

Cosmin Natanticu este actor, filmează la Serviciul Român de Comedie la Antena1 alături de Jojo, Gina Pistol, Toni Grecu și mulți alții. Face parte din una din cele mai bune trupe de improvizație și face stand up comedy de 5 ani. 

Raul Gheba are 24 de ani și este în topul primilor 3 comedianți cu barbă. În toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.
Când nu face stand up comedy, scrie la săptămânalul de umor “Cațavencii” și face sketch-uri la “Sector 7”, l-ați văzut în virale precum ”Școala Vieții” cât și în alte sketch-uri amuzante. În prezent este unul din favoriții concursului “Românii au talent” difuzat de Pro TV, unde a primit sute de “Da”-uri și întreaga susținere a spectatorilor din sală.


Două mari talente ale stand-up comedy-ului vin, așadar, în Saga duminică, 8 iunie 2014, de la ora 21:00 să te facă să râzi cu lacrimi!!


La intrare se vor tăia bilete! Dacă ți-l achiziționezi în avans te costă 20 lei sau 25 lei în seara evenimentului.
Rezervă-ți un loc, o masă la nr. de telefon 0745- 131.020!

Termină ziua de duminică în râsete!! 😉

 

Post a Comment