Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Stand Up Comedy cu Teo, Vio şi Costel

Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme ratez cam tot ce e fain la noi în oraş. Vă sfătuiesc voi să nu faceţi la fel ca mine.

Greii din stand up comedy, băieţii care te fac să râzi cu lacrimi  profetul Teo, tăticul  Vio şi uriaşul (doar dacă e pe scenă) Costel vin iar la Tîrgu Mureş. În luna iulie pornesc băieţii într-un turneu numit SUMMER TOUR 2013 prin Transilvania şi Banat. Evident că nu puteau să ne sară, aşa că bucuraţi-vă. Sincer vă spun că noi ca cetăţeni ai acestui oraş suntem chiar privilegiaţi. De asta îmi place mie aşa mult în Tîrgu Mureş, baiul e că sunt mai tot timpul plecată :).

Revenind, cei 3 băieţi simpatici se opresc (multimită celor de la Artitude, care fac o treabă excelentă) la noi în oraş, joi 4 iulie. Sunt curioasă câte glume adresate USA vor fi în seara cu pricina. Show-ul începe cu ora 20.00 la clubul Jazz (dacă vă rezervaţi masă să fiţi acolo la 19.30 că eu am păţit-0),iar preţul unui bilet ca de obicei este 20 de lei. Mai multe informaţii la nr de tel 0726.688.658. Cu ciudă mare în gând vă urez distracţie plăcută!!!! Sper ca data viitoare nu mai ratez ;).

Post a Comment