Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Stand Up Comedy Show

Dragi fani ai faimoasei emisiuni iUMOR dar și români de rând, avem plăcerea să vă anunțăm că Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 și Mincu vin într-un spectacol de stand-up comedy la noi în oraș.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu sunt doi actori cărora le place să facă stand-up comedy și astfel urcă des pe scenă pentru aceste spectacole. Ei sunt susținuți de Teo, Vio și Costel și aplaudați la scenă deschisă de spectatori.

Maria spune că:

Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.

Spectacolul are loc în data de 8 noiembrie de la ora 20.00 la Centrul Cultural Mihai Eminescu. Pentru informații sunați la numărul de telefon: 0726 688 658.

Prețul biletelor fluctuează între 35/40 ron în funcție de proximitatea față de scenă. Bilete se achiziționează în avans, în urma rezervărilor telefonice făcute în prealabil la numărul de telefon: 0744 993 350. Puteți cumpăra biletele și de pe site-ul iabilet.ro 

Avem si un concurs cu o invitatie dubla pe care il puteti gasi la noi pe pagina de facebook!

fb event

Distracție!

Post a Comment