Târgu Mureş
06 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Stand Up Poetry cu Ignacio Perini

Mâine, 18 aprilie, de la ora 19.00, Jazz and Blues Club va găzdui un eveniment cel puțin intresant: Stand Up Poetry.

„Timp de câteva luni, m-am întâlnit cu o tipă care le avea cu calculatoarele. Rețelistică? Programare? Nu știu, n-am priceput niciodată cu-adevărat. Eu le-aveam mai degrabă cu scrisul, ea cu… matematica??? Mă rog, faza e că n-a mers. Dar îmi plăcea de ea și, când ne-am despărțit, am vrut să-i explic lucrurile într-un fel în care să mă și înțeleagă. Așa că i-am scris o poezie, care nu are niciun cuvânt de-al meu în ea. Are doar mesaje de eroare pe care le primești când lucrezi pe computer sau când navighezi pe net. Pur și simplu, am pus mesajele astea unul după altul, într-o ordine, și mi-a ieșit ce o să citiți mai jos — sper că are și sens!”

An unknown error occurred
connection is lost
it has stopped working unexpectedly
an unexpected error

We tried everything
something is technically wrong
something is wrong;
now we know it this site is potentially harmful

There was a problem processing your request
registry error
there was a problem sending your message
syntax error

Unable to find friends
you can’t follow any more people
an internal error occurred
check your content

Has stopped responding
not responding
not responding
not responding
.
.
.

 

To be continued… la performance-ul de poezie pe care îl va ține chiar autorul, Ignacio Perini, din Argentina, care face un turneu cu poeziile lui prin Europa, inclusiv prin șapte orașe din România: București, Iași, Tg. Mureș, Brașov, Rm. Vîlcea, Sibiu, Cluj.

Spectacolul e savuros, artistul e deplin, ediția bilingvă (RO-EN) a poeziilor lui, publicată de „Cartea de după”, merită cel puțin răsfoită! Vă așteptăm!

Ignacio Perini este poet, jurnalist și producător cultural. Și-a reprezentat țara natală, Argentina, la Coupe du Monde de Poesie (ed. a 11-a), care a avut loc la Paris, în mai 2017. Are două cărți publicate: „Dos historias de amor contadas con el diario del lunes” (Subpoesia, 2016) și „Loser” (în regia autorului, 2018), care a fost tradusă în engleză, italiană, portugheză, cehă și estonă. Este, de asemenea, editor la Revista B, dedicată literaturii orale și performance-ului poetic. A inițiat competiția de poezie numită „Virtual Bardo”, care se folosește de Facebook și YouTube pentru a facilita schimbul live de poezie la nivel mondial, în timp real. În 2018, Ignacio Perini a avut un turneu de 9 luni prin Europa, prezentându-și spectacolul poetic „Loser” în peste 20 de țări, la festivaluri internaționale și evenimente tematice. În 2019, are un nou turneu.

Post a Comment