Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Steaua fără nume

Steaua fără nume va străluci din nou la Sala Mare a Teatrului Național!

Se spune că totul este posibil atunci când ai un vis şi îţi doreşti cu adevărat să se împlinească. Că îţi e scris în stele (cu sau fără nume) sau că destinul pare a fi guvernat de nişte legi nedesluşite, ceea ce trebuie să ţi se întâmple, se va întâmpla. Iar atunci când e vorba de iubire, până şi miracolele par fireşti.

 

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu Mureș te invită la o nouă reprezentație a spectacolului „Steaua fără nume“ de Mihail Sebastian, un spectacol pentru toate vârstele, dar în special pentru cei cărora le place să râdă, să viseze şi să iubească.

În distribuția spectacolului „Steaua fără nume“ îi regăsim pe actorii: Raluca Aprodu, Mihai Crăciun, Luchian Pantea, Roxana Marian, Costin Gavază, Dan Rădulescu, Laura Mihalache, Alexandru Pavel, Cristian Iorga, Ștefan Mura, Larisa Dobrin, Carmen Ghiurco, Dorothea Moldovan, Alexandra Rus şi Tudor Popa.

Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte: Alina Herescu (scenografie), Vlaicu Golcea (muzica), Andreea Radu (versuri), Cristina Iușan (coregrafie) şi Daniel Klinger (light-design). 

Reprezentaţia va avea loc marţi, 10 decembrie 2019, ora 19:00, la Sala Mare.

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la nr. 0365-806.865 și

la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30 sau la nr. 0372-951.251.

Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro 

 

Hai la teatru! Hai să îi dai tu un nume acestei Steaua fără nume! 😀

Post a Comment