Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
14° C
TOP

Studenții aleargă pentru Spitalul Copiilor

UniFEST, cu deviza “distracție gratis, nu degeaba”, va avea loc în perioada 9-14 noiembrie 2015 în Tîrgu Mureș. Dintre evenimente, dorim să vă invităm în mod special la “Studenții aleargă pentru Spitalul Copiilor“.

E toamnă și frig, gri și urât, nu îți vine să ieși din casă, sâmbăta dimineața, dar copiii sunt bolnavi și pe vremea asta și au nevoie de un spital pe care îl putem construi DOAR împreună, când adunăm leu cu leu, om de la om.

Sperăm ca pe 14 noiembrie să fie o vreme bună pentru alergat, dar și dacă nu va fi, noi vă vom aștepta oricum, pentru că așa cum am mai spus, acești copii sunt bolnavi și când e frig. Și sunt tot mai mulți. Să ieșim un pic din confortul nostru și să ne gândim că și ei ar vrea să alerge, dar nu pot, să ne luăm un pic din timpul nostru și să dăm o tură de platou, să ne luăm din banii și să donăm cât putem și pentru ei, nu e nevoie de mult de la fiecare, dar e nevoie de mulți, de noi toți.

Noi credem că împreună putem schimba viața copiilor bolnavi de cancer.

Ne vedem sâmbătă, 14 noiebrie, la Platoul Cornești de la ora 10!

Comments (2)

  • 4 RUN 4 FUN AU PUS DEJA startul dupa ora 12, asa ar trebui sa fie si aici sa nu fie asa de frig si sa se adune mai multa lume

    reply
    • Da, ar fi fost mai bine. O ora putin mai tarzie ar fi fost mai potrivita avand in vedere faptul ca nu mai este asa cald… Poate mergeam si eu daca era mai tarziu, cu 1, 2, 3 grade mai calc…

      reply

Post a Comment