Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Substanţe psihoactive utilizate ca droguri recreaţionale

Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi.

Karl Popper
În cadrul Campaniei Naționale Antidrog, Asociaţia Studenţilor Farmacişti ne invită la Conferinţa ”Substanţe psihoactive utilizate ca droguri recreaţionale” susținută de Dl.Prof. Dr. Vari Camil.

Conferința va avea loc în data de 12 mai în Sala II din clădirea principală a Universității de Medicină și Farmacie, intrarea fiind liberă.

Organizatorii evenimentului declară:

Scopul nostru este a de a informa populația despre aceste substanțe si ne-am gândit ca populația țintă să fie liceenii si studenții Facultății de Medicină si Farmacie Tîrgu Mureș. Cu toate acestea, toți tîrgumureșenii sunt invitați să participe la această campanie.

Scopul Campaniei Naționale Antidrog este conştientizarea, asupra riscurilor consumului de droguri în general şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive în special, precum şi asupra eficienţei strategiilor complementare de petrecere a timpului liber, prin implementarea unei campanii naţionale media şi de promovare a serviciilor oferite de sistemul naţional integrat de prevenire şi asistenţă a consumatorilor de droguri.
Aa… că nu uita, 12 mai, sala II din clădirea principală a Universităii de Medicină i Farmacie Tîrgu Mure, ora 20:00.

Ne vedem acolo!

Post a Comment