Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Sziget 2019 – artiști anunțați până acum

Vecinii noștri din Ungaria, organizează de 25 de ani unul din cele mai tari festivaluri de muzică – Sziget. Pentru anul viitor au anunțat un line-up foarte foarte bun, astfel că dacă vreunul sau mai mulți artiști favoriți de-ai voștri se află pe listă, vă puteți deja lua bilete și rezerva cazare.

Artistul care va deschide ediția 2019 a Sziget e Ed Sheeran, iar ca să îl vedeți vă puteți lua bilet de o zi la 89 de euro (eu mărturisesc că nu am rezistat tentației). Alte nume mari care vor veni anul viitor pe insula din Budapesta sunt:

  • Florence and the Machine, o artistă desăvârșită, pe care o putem vedea din fericire și în România la Electric Castle
  • Foo Fighters,
  • Twenty One Pilots
  • The 1975
  • Martin Garrix 

Artiști anunțați încă de luna trecută la Sziget :  Richard Ashcroft, Catfish & The Bottlemen, Chvrches, Jungle, Kodaline, IDLES, Superorganism, Frank Carter & The Rattlesnakes, Pale Waves, Maribou State, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Boy Pablo, Parcels, Yungblud, Alma, Tamino, Gang Of Youths, The Blaze. 

Recunosc că Sziget 2019 poate ușor să candideze la premiul pentru cel mai bun line up de anul viitor. Pe lângă acești artiști, vă recomand festivalul pentru toate celelalte activități care sunt organizate an de an.

Așa informații să tot avem de anunțat :).

Post a Comment