Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
4° C
TOP

T19

Când am auzit prima oară acest nume, am crezut că este vorba despre o navă spațială sau un cod secret. De fapt este numele unui nou club, care se deschide pe 25 octombrie.

Inivitații sunt: Pagal (The Rabbit Hole / București), Vygo & Aleka (Proudly Made by Us / Brașov) și Addo (T19 / Târgu Mureș).

Pagal este un artist cunoscut a muzicii electronice. În momentul de față casa lui de discuri, The Rabbit Hole, sparge topuri de vânzări pe diverse site-uri de comercializare a vinilurilor.  Alături de el va fi prezent un duo de notorietate din Brasov, Vygo & Aleka. Ei au vizitat destul de des Târgu Mureșul, având de multe ori success. Rezidentul T19 este Addo, fiind dj de peste 10 ani.

Petrecerea se va ține de la ora 22:00, la următoarea adresă: Piața Trandafirilor nr.19. – la etaj.

Biletele costă 20 de lei în avans și 30 de lei, la intrare. Numărul biletelor este destul de limitat! Îți place muzica electronică? Dacă răspunsul este afirmativ, nu rata seara de sâmbătă!

 

 

Mikor először hallottam ezt a nevet, azt gondoltam, hogy egy űrhajó nevéről vagy egy titkos kódról van szó. Valójában ez egy új klub neve, amely október 25-én nyílik meg.

A meghívottak: Pagal (The Rabbit Hole / Bukarest, Vygo & Aleka (Proudly Made by Us / Brassó) és  Addo

(T19 / Marosvásárhely).

Pagal az elektronikus zene közismert képviselője. Jelen pillanatban, a The Rabbit Hole nevű lemezkiadója az élen áll, ami a különböző oldalakon való lemez eladást illeti. Mellette, fellép egy brassói duó is, Vygo & Aleka. Gyakran látogatnak Marosvásárhelyre, sikereket elérve. A T19 klub fő dj-je pedig Addo, aki több, mint 10 éves tapasztalata van a szakmában.

A bulira 22:00 órától kerül sor, az alábbi címen: Rózsák tere 19. – az emeleten.  

A jegyek ára elővételben 20 lej, a helyszinen pedig 30 lej. Számúk eléggé korlátozott! Tetszik az elektronikus zene? Ha a válaszod helyeslő, ne hagyd ki a szombat estét!

Post a Comment