Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Târg caritabil de iarnă

Ajungem MARI împreună, mână de la mână cu spor și drag! 🙂

Un nou proiect foarte fain!! Oameni faini cu suflet mare sar, din nou, în ajutorul copiilor!!

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că anul acesta ei vor primi un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus prin programul educațional Ajungem MARI.

Duminică, 18 dec.2016, începând cu ora 13:00, ne întâlnim cu toții la J’ai cu voluntarii Ajungem MARI Mureș, care fac o grămadă de produse hand-made și gustări, pentru a susține educația copiilor din centre de plasament. 🙂

Vor fi pregăti, cu drag, cele mai delicioase gustări și dulciuri și cele mai inventive decorațiuni și produse hand-made. Vor fi dezvăluite pe parcurs!

Prin donații vei transforma preparatele și produsele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

Hai cu prietenii, familia să gustați din bunătățile gătite de voluntari, să cumpărați cadouri pentru cei dragi și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile se fac după pofta inimii 😀

P.S. Dacă ai, poți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive.

Rugămintea este să fie în stare bună, pentru că vor fi oferite copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.

Noi venim!! Noi păpăm, cumpărăm și ajutăm!! 😀

Post a Comment