Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Târgul Cadourilor de Crăciun / Karácsonyi Ajándékvásár

Între 19-21 decembrie, are loc Târgul Cadourilor de Crăciun, la Promenada Mall. Acest târg se organizează în fiecare an și reprezintă ocazia perfectă de a cumpăra cadourile de Crăciun. Chiar dacă le-ai cumpărat deja, poți vizita târgul, poate îți completezi lista cadourilor, cu obiecte unice și speciale.

În cadrul evenimentului vor fi expuse produse bio, produse tradiționale, produse de panificație, jocuri, cadouri și suveniruri, prăjituri de Crăciun, obiecte de artizanat, ceramică, decoratiuni de Crăciun, la prețuri de producător!

 

December 19-21 között, a Promenada Mall színhelye lesz az évente megrendezett Karácsonyi Vásárnak. Ez egy tökéletes alkalom lehet, hogy megvásárolhasd a karácsonyi ajándékokat. Ha pedig már megvetted őket, meglátogathatod a vásárt, talán kibővíted még azt a bizonyos karácsonyi listát különleges, egyedi ajándékokkal.

Az esemény keretén belül különböző biotermékek, hagyományos termékek, pékáruk, játékok, ajándékok, szuvenírek, karácsonyi sütemények, artizán termékek, kerámiák és karácsonyi díszek lesznek kiállítva, termelői áron!

Post a Comment