Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Taste of Awake

Organizatorii Awake ne fac cunostinta cu firmele care ne vor oferi atat mancare cat si bautura in cadrul festivalului.

Vom regasi firme locale dar si nationale iar selectia este bogata astfel incat sa satisfaca gusturile participantilor la festival. Pregatiti-va pentru o frumoasa experienta culinara precum si muzicala.

Noua experiență senzorială la #AWAKE3 TASTE of AWAKE este o selecție atent curatoriată de specialități culinare și băuturi, gusturi și ingrediente diverse, pentru toate gusturile. De asemenea, TASTE of Awake va fi 100% sustenabil, fără utilizarea de tacamuri de plastic de unică folosintă.

Line-up-ul de preparate și băuturi este mai jos, te invităm într-o călătorie fantezistă și gustoasă. Mai multe nume și gusturi vor fi anunțate în curând!

DUMAS VAN

Culoare și gust în viața ta! Primul food truck din România cu rețete tex-mex.

HOT DOG SECUIESC

Sărbătoarea mancării cu ingrediente locale, cârnați speciali și toppinguri delicioase. Un favorit al gurmanzilor și iubitorilor de calitate. ForGo. Preparate gustoase, fine și aromatizante, folosind ingrediente proaspete pregătite de bucătari zâmbitori.

CHEESE UP

Rețete simple, dar delicioase, care vor aduce un zâmbet instant de satisfacție. Cu pâine crocantă care ține impreună o branză topită fierbinte.

CAMIONETTA

Pizza napolitană nu este doar un fel de mâncare, este un mod de a trăi, o poveste a unor generații de producători de pizzaiolos, mozzarella sau pomodori. Fiecare ingredient spune povestea unui producător pasionat din regiunea Campania.

CODFATHER

Cel mai bun mix fish & chips.

CIRCUS PUB

Un loc al poveștilor cu mâncare apetisantă.

D’JAMON

Un food truck născut din pasiunea și dorința de a impărtăsi cultura gastronomică iberică și a preparatelor însoțite de jamon.

GRAND PAN D’OR

Un concept de pregătire a sandwich-urilor direct în fața clientului și de folosirea unui sistem Raclette pentru topirea brânzei.

YUMMY

Clătite mari și pufoase în combinații surprinzătoare, mereu proaspete.

ZOBUIAN

O afacere de familie, condusă de bucătarul de patiserie Ciprian Zobuian, de asemenea un brand cunoscut pe piață patiseriei din București. Cannoli și Profiterol realizate de specialiști pentru cei cu un gust rafinat.

I, BUBBLE WAFFLE

Gustări memorabile, reinterpretate cu ingrediente locale.

BETTY ICE

Ingredientele cele mai bune și de cea mai inaltă calitate: ciocolată belgiană, fructe luate din pădurile luxuriante ale Bucovinei, pastă de fistic, unt de caramel și multe alte delicii.

J’AI BISTROT

Incă din prima zi de viată, un loc cu oameni frumoși și pasionați.

THE OFFICE

De 18 ani The Office Pub-Clubul Presei este locul în care cei cu spirit liber se simt ca acasă. Pubul cu cel mai longeviv karaoke, singurul open-mic săptămanal, gazdă a peste 300 de concerte live.

SHOTERIA

Shoteria este primul shotbar din România care te pregătește cu adevărat pentru viața de noapte – stația de alcoolizare – și care te pune pe picioare după petrecere – stația de reabilitare.

BRUNO WINE BAR

O introducere în particularitătile vinurilor de pe 4 continente, plus o selecție de brânzeturi și gustări fine în combinații perfect echilibrate.

SUBMARINE

Barul submarin al orașului Cluj-Napoca.

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România.

Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș.

În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană.

Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

AWAKE 2019 | 15-18 august | Castelul Teleki | Transilvania, Gornești, Mureș.

Post a Comment