Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
2° C
TOP

Tatăl meu, preotul

Tatăl meu, preotul revine pe scena Teatrului Național!

Care e legătura dintre dragoste şi moralitate, credinţă şi familie, convingere şi ipocrizie? Cum ar reacţiona un părinte – cap al familiei –, de profesie preot, la vestea că fiul său, căruia îi pregătea terenul să îi calce pe urme, e homosexual şi are propriile convingeri despre viaţă, lume şi religie? Cum ar reacţiona comunitatea în mijlocul căreia trăieşte şi care îl consideră un model?

Te-ai întrebat vreodată…

“Ce face o familie tradițională când apare – fără sfidare și fără rea-voință – problema homosexualității? Ne iubim în continuare sau ne urâm în propria casă? Mai e adevărul meu singurul adevăr valabil?

Leta Popescu, regizorul spectacolului.

 

Ei bine, această întrebare își dorește regizorul să fie pe buzele publicului la spectacolul TATĂL MEU, PREOTUL de Gabriel Sandu, regia Leta Popescu, scenografia Tiberiu Toitan și muzica de Magor Bocsárdi. 

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație care va avea loc

vineri, 7 februarie 2020, de la ora 19:30, la Sala Mică.

Distribuţia spectacolului este formată din actorii: Vlad Bîrzanu, Dan Rădulescu, Monica Ristea, Alexandru-Andrei Chiran și Cristian Iorga.

 

“Recomand Tatăl meu, preotul ca modalitate de a (ne) testa propriile prejudecăţi, tipare de gândire şi idiosincrazii. Spectacolul provoacă la redefinirea unor noţiuni de libertate, acceptare şi de confesiune morală. Şi, nu în ultimul rând, încântă prin realizarea reuşită şi echipa dedicată a cărei muncă se vede.”

Andrei Vornicu, liternet.ro

Spectacolul durează 1h 30′, fără pauză, şi este recomandat persoanelor cu

🛑16 ani +

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la nr. 0365-806.865 și

la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30 sau la nr. 0372-951.251.

Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro 

Hai, hai mai des anul acesta la Teatrul Național!

Post a Comment