Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Te chemăm la un meci-Squash Mureș!!

Încetul cu încetul începe și orașul nostru să dezvolte piața serviciilor sportive de exterior cât și cele de interior! Pentru o viață sănătoasă ai nevoie de sport, oricare ar fi acesta!

Nu demult intrat pe piața sportivă târgumureșeană, squash se dovedește, deja, a fi un sport care a reușit să trezească interesul multor persoane.

Lovește mingea de perete tare!! Lovește-o cu cap! Folosește o strategie! Urmărește-ți adversarul și încearcă să îi anticipezi mișcările!! Vei câștiga! 😉  IMG_9686_squash_mures

Ce este squash-ul, cum se joacă și când a apărut el?

Squash-ul este un sport de interior, asemănător tenisului ce poate fi practicat pe orice vreme. Este jucat de 2 (simplu) sau 4 (dublu) jucători, într-un teren mărginit de patru pereți speciali, cu o minge mică, din cauciuc. Jucătorii trebuie să lovească alternativ mingea cu rachetele şi să o proiecteze pe suprafaţa de joc de pe cei patru pereţi ai terenului.

IMG_9650_squash_mures

Sportul denumit “squash” a fost inventat ca atare în Marea Britanie, la şcoala Harrow, în jurul anului 1830, unde elevii au observat că o minge de racquets găurită, care se deformeaza la impactul cu peretele (din engleză ‘to squash’ = a comprima, a turti), permite un joc cu o varietate mai largă de lovituri şi necesită mult mai mult efort din partea jucătorilor, care nu trebuie decât să aştepte ca mingea să ricoşeze spre ei. Squashul a devenit foarte popular, în 1864  construindu-se primele terenuri de squash la această şcoală, sportul devenind astfel oficial.

În orașul nostru acest sport a fost adus de cei de la Squash Mureș, care îți dau și 5 motive pentru care să joci squash:

1. squash-ul este considerat unul dintre cele mai sănătoase sporturi

2. 1h de squash=700-1000 calorii pierdute (cu 70% mai mult comparativ cu tenisul, de exemplu)

3. dezvoltare corporală armonioasă prin complexitatea mișcărilor și viteza lor

4. eliberarea energiei negative prin lovirea pereților cu mingea

5. poate fi practicat indiferent de vreme

2 terenuri de squash, 2 vestiare cu dușuri, lounge cu mini bar, rachete și mingi incluse în preț, acces WI-FI sunt dotările Squash Mureș.

Cui se adresează acest sport? 

Este sportul  copiilor, tineretului, al adultului activ, bogaților și al oamenilor de afaceri! Se adresează în special persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25-45 ani dar, desigur, asta nu este o regulă! Cu mic, cu mare, cu colegii de serviciu, hai la squash!! 😀

Tarife și oferte de abonament:

50 lei/teren/h

pentru studenți: 35 lei/teren/h

2 oferte de abonament: 4+1= 4 intrări + 1 gratis la prețul de 200 lei (~4o lei/h)

 10 intrări valabile o lună la prețul de 350 lei (echivalentul a 7 intrări + 3 gratuite)-abonamentul ales mai frecvent de către firme care organizează campionate corporate.

Orar:

Luni-Vineri 16:00-22:00

Sâmbătă 10:00-20:00

Duminică 10:00-18:00

Squash Mureș îți oferă posibilitatea de a-ți face singur programul, în sensul că îți poți face rezervări în afara orelor de funcționare, singura cerință este să îi contactezi cu minim 24h înainte.

De ce să practici squash?

Squash este sportul care îți va solicita toate grupele musculare, nu vei mai avea nevoie de niciun alf tip de mișcare! În plus îți antrenează gândirea, trebuie să îți faci o strategie, este un sport care nu se joacă haotic ci cu “calcul”! Și…te eliberează de stresul cotidian!! 😉  IMG_9588_squash_mures

Nu ezita, nu-l ocoli, este sănătos,  ceva nou și îți va plăcea cu siguranță!!

Noi o să-l încercăm!! O să-ți spunem dacă i-am făcut față! sau…mai mai bine, ne vedem în teren!!

 

 

 

 

Contact:

0741-920.010

www.squashmures.com sau pe facebook aici 

Squash Mureș

Str. Cuza Vodă, nr. 24-26 Tîrgu Mureș

 

 

 

 

 

Comments (2)

  • Cool. Ne punem pe miscare! 😀

    reply

Post a Comment