Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

TechDrive – Kids Learning Code

Asociaţia non-profit InnoDrive relansează cursurile de programare pentru copii. Programul este conceput pentru a acorda şansa tuturor copiilor pasionaţi de programare să înveţe cum se fac lucrurile cu adevarat în domeniul lor preferat, chiar de la profesionişti.

Topicul de anul acesta este web design pentru cei mai mari, şi noţiuni elementare/introductive, precum şi dezvoltarea gândirii logice pentru copiii sub 10 ani. Pentru a beneficia de program copiii trebuie să aibă vârsta între 7-17 ani şi să deţină un laptop pe care să lucreze în timpul atelierelor.

Deşi marea parte a participanţilor sunt absolvenţii programului din 2015, anul acesta acceptăm şi începători. Atelierele, a câte 2 ore fiecare, în cursul cărora vor învăţa în mod nonformal, vor avea loc sâmbătă, între 10.20-12.30. Locaţia va fi comunicată ulterior. Iată care sunt şi grupele disponibile în acest an, precum şi costul de participare, taxa folosită pentru închirierea sălii de curs, plata mentorilor şi facilitare accesului la program a unor copii defavorizaţi.

GRUPA 7-10 ani, 189 lei, 7 ateliere, februarie-martie 2016
GRUPA 11-13 ani, 289 lei, 10 ateliere, februarie-aprilie 2016
GRUPA 13-17 ani, 389 lei, 13 ateliere, februarie-mai 2016

Înscrierile sunt deja deschise şi se pot rezerva locuri aici până pe 20 ianuarie (locurile sunt limitate în funcţie de numărul de mentori disponibili)

Mai multe informatii găsiţi pe siteul oficial http://www.techdrive.ro/2016-2/ sau pe pagina de Facebook .
Puteti lua legatura cu organizatorii pe email la contact@innodrive.ro

Mult spor participanţilor şi voluntarilor.

 

Post a Comment