Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

TEDx Tîrgu Mureș 2019: Creative Knowledge

TEDx Tîrgu Mureş se află în 2019 la cea de-a 7-a ediţie şi e mândru să anunţe tematica din acest an – Ideologii Creative. Ca şi în anul precedent, evenimentul are loc la Palatul Culturii în data de 28.09.2019 de la 15.30.

Preţul unui bilet simplu este de 109 ron iar al unuia de VIP este de 399 ron.

Ediţia din acest an îşi propune să vă aducă viitorul dezlănţuit, să vă arate nonconformiştii, minţile neîmblânzite, creative. acei oameni care pot sfărâma lumea în bucăţi.

După evenimentul de anul trecut, eram pregătit să primesc critici. M-aş fi mulţumit şi dacă m-ar fi condamnat pe nedrept dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din acest motiv, ştiu că am eşuat.

Am învăţat ceva important din jocurile video: când nu dai de niciun duşman, înseamnă că nu eşti pe calea cea bună. Am fost nedumerit, pentru că evenimentul din 2018 nu a deranjat pe mine, nu a supărat pe nimeni. Am observat ca a plăcut oamenilor per total. Această stare de beatitudine trebuie să se termine. Vreau să te jignesc. Vreau ca acest event să te şocheze, să te târască în afara zonei tale de confort pe un câmp de luptă al ideilor creative.

Cum pot să obţin asta? Acest an vă voi prezenta douăsprezece oameni, ale căror ideologii sunt incontestabile. Sunt extrem de creativi. Te vor face să urăşti lumea în care trăieşti, şi te vor forţa să vrei să o schimbi. Îţi vor pune pe umeri o mare povară: trebuie să pui piesele cap la cap pentru a forma un întreg. Creează ceva extraordinar din fărâmele ideologiilor creative.

Curator TEDx , Péter W. Szabó

Post a Comment