Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

TedXTarguMures Salon

Cunoscutii ma stiu ca fiind o mare fana a conceptului TED. Sunt acolo cateva talk-uri care fara indoiala mi-au schimbat modul de perceptia aspura lumii si inclusiv propria-mi realitate, asa ca atunci cand am aflat de primul eveniment de la noi in oras sub umbrela  TED , m-am inscris fara doar si poate.

Zilele acestea am primit confirmarea de prezenta la TedXTarguMures Salon, asa ca joi 4 septembrie incepand cu ora 19.00 ma voi afla printre cei 80 de oameni care s-au inscris.Evenimentul va fi gazduit de hotel Concordia, iar intrarea e gratuita, pe baza de invitatie. Am descoperit ca moderatoarea evenimentului e Simona Ciff, cu care m-am intalnit in mai multe ocazii anul acesta, inclusiv la premiile OutInMures. E un om atat de pozitiv, cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Am surprins la ea o aura, care ma face sa cred ca alegerea ei ca moderator al evenimentului, dar si ca speaker al TedXTarguMures este o carte castigatoare.

Astept asadar cu interes ziua de joi. Revin cu pareri si impresii dupa, dar si cu un larg material despre TedXTarguMures, ce va avea loc pe 4 octombrie.

Post a Comment