Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

TEROARE la Teatrul Național

Teroare – Vinovat sau nevinovat?

Bobi Pricop ne aduce o nouă reprezentație în Sala Mare a Teatrului Național Tg. Mureș – TEROARE, de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian Marinescu, scenografia Nikola Toromanov. Din distribuția spectacolului fac parte: Monica RisteaTheo MartonRichard BalintElena PureaMihai CrăciunAle ȚifreaLaura Mihalache și Ștefan Mura.

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă?

Joi, 23 mai 2019 ora 19:00, Sala Mare, scena teatrului va deveni tribunal, iar cei din public vor deveni jurații unui caz unic în istorie – pe baza votului lor se va decide dacă Lars Koch merită să fie eliberat sau condamnat. Rezultatele vor fi apoi publicate pe site-ul terror.theater, o inițiativă foarte interesantă care studiază atitudinile spectatorilor din diferite colțuri ale lumii față de lege – sau nerespectarea ei în cazuri extreme.

Despre spectacolul TEROARE în presă:

“…o dezbatere morală de strictă actualitate, legată de amenințările teroriste, dramatism care scrîșnește mocnit în atmosfera sobră, uscată, antisentimentală din sala de judecată și o interpretare curată ca lacrima. Ecuația copleșește spectatorul dîndu-i impresia că îi antrenează mintea și atenția, dar, în fond, măcinîndu-l emoțional.”

(Cristina Rusiecki – b-critic.ro)

🛑12 ani + 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel: 0365.806.865

sau pe www.biletmaster.ro

Vizionare plăcută! 🙂

Post a Comment